|

Torino Beşiktaş'ın 'Glik' teklifini reddetti

Beşiktaş'ın transfer teklifinde bulunduğu Kamil Glik için Torino kulübü olumsuz cevap verdi. Siyah beyazlıların yaptığı 5 milyon euroluk teklifin kabul edilmemesinin arkasından ise Zenit ile anlaşan Mircea Lucescu çıktı.

Yeni Şafak
15:59 - 25/05/2016 Çarşamba
Güncelleme: 13:12 - 25/05/2016 Çarşamba
Diğer
Zenit'in yeni teknik direktörü Mircea Lucescu transfer için ilk olarak Beşiktaş'ın listesinde bulunan Glik'i istedi.
Zenit'in yeni teknik direktörü Mircea Lucescu transfer için ilk olarak Beşiktaş'ın listesinde bulunan Glik'i istedi.

Beşİktaş'a Lucesculu Zenİt'ten transfer şoku...



Sezon boyunca stoper mevkisinde sıkıntı yaşayan Beşiktaş, yeni sezon için Torinolu Kamil Glik'e resmi teklifini iletti. Fakat araya giren Lucesculu Zent, bu teklifin 3 katını önerince Torino, siyah beyazlı ekibin teklifini reddetti.



Beşiktaş'ın teklifi 5 milyon euro

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek siyah beyazlı ekip bu açığı kapatmak için Torino'nun defans oyuncusu Kamil Glik'e resmi teklifini iletti. İtalyan ekibiinin 8 milyon euroluk teklifni 5 milyon'a çekmeye çalışan Beşiktaş'a Rusya'dan kötü haber geldi.



Di Marzio: Zenit'ten Glik için 15 milyon euro!

İtalyan gazeteci Di Marzio'nun duyurduğu habere göre, dün Mircea Lucescu'yla anlaştığını açıklayan Rus ekibi Zenit, Kamil Glik için devreye girdi. Avrupa'nın gözde oyunculardan birlik olan Glik için Zenit, 13 milyon euro + 2 milyon euroluk(Bonus) bir transfer teklifinde bulundu. Bu gelişmenin ardından Torino'nun, siyah beyazlı ekipten gelen 5 milyon euroluk teklifi reddetiği açıklandı.






Fikret Orman'ın Gökhan Töre için istediği bonservis belli oldu 'Tolgay Arslan ayrılmak istiyor' iddiası Nuri Şahin'de Demba Ba taktiği


#Beşiktaş
#Kamil Glik
#Torino
#Zenit
#Lucescu
8 yıl önce