|

Torku Konyaspor'dan transfer

Fenerbahçe'nın sezon başında Torku Konyaspor'a kiraladığı Samuel Holmen, gelecek sezonda yeşil beyazlı takımda forma giyecek. Torku Konyaspor yönetimi, bonservisi Fenerbahçe'de olan orta saha oyuncusu için menajeriyle büyük ölçüde anlaştı.

Yeni Şafak ve
09:55 - 17/04/2016 Pazar
Güncelleme: 10:23 - 17/04/2016 Pazar
Yeni Şafak
Aykut Kocaman - Torku Konyaspor Teknik Direktörü
Aykut Kocaman - Torku Konyaspor Teknik Direktörü

Torku Konyaspor'da teknik direktör Aykut Kocaman'ın isteği doğrultusunda sezon başında Fenerbahçe'den kiralanan Samuel Holmen yeşil beyazlı kulüpte kalacak.



Gelecek sezonun takımını kurmak için şimdiden çaşlışmalara başlayan Torku Konyaspor, İsveçli futbolcunun menajeri ile büyük ölçüde anlaştı. Bu sezon yeşil beyazlıların sergilediği müthiş performansta etkisi olan futbolcuların arasında yer alan Holmen'in de sarı laciviertlilere geri dönmek istemediği belirtildi. 31 yaşındaki futbolcunun bağlı bulunduğu menajerlik şirketi 'Manmark'da bu gelişmeyi doğruladı.



Holmen, 2013 yılında bonservis bedelsiz olarak Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. Başarılı futbolcunun Fenerbahçe ile sözleşmesi 2016 Haziranında sona eriyor. Torku Konyaspor böylelikle bu transfer için herhangi bir bonservis bedeli ödemeyecek.



Transferler devam edecek

Tarihinin en başarılı sezonlarından birini yaşayan Torku Konyaspor'da gelecek sezon Avrupa Kupaları'nda mücadele edilecek olması yönetimi de harekete geçirdi. Holmen'le büyük ölçüde anlaşan yeşil beyazlılar takımda eksik olan bölgelere yapılacak transferler için şimdiden görüşmelere başladı. Teknik direktör Aykut Kocaman'ın raporunu bekleyen yeşil beyazlıların kuzey liglerinde belirlediği bazı futbolcuların kulüpleriyle temasta olduğu belirtildi.













#Samuel Holmen
#Torku Konyaspor
8 yıl önce