|

Tosic: Van Persie aileme küfretti

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde Van Perise ile yaşadığı gerilim sonrası kırmızı kart gören Dukso Tosic, Hollandalı golcünün ailesine küfür ettiği için kendini tutamadığını söyledi.

Yeni Şafak
09:24 - 8/02/2017 Çarşamba
Güncelleme: 09:51 - 8/02/2017 Çarşamba
Diğer
Tosic, derbide Van Persie yaptığı hareket sonrası kırmızı kart görmüştü. Van Persie'nin üzerine yürüyen Sırp savunmacıyı takım arkadaşları güçlükle engellemişti.
Tosic, derbide Van Persie yaptığı hareket sonrası kırmızı kart görmüştü. Van Persie'nin üzerine yürüyen Sırp savunmacıyı takım arkadaşları güçlükle engellemişti.

Beşiktaş'ın sahasında Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup olarak Türkiye Kupası'nda veda ettiği maça Dusko Tosic ile Van Persie arasında yaşanan gerginlik damga vurmuştu. Sırp savunmacı mücadelenin 41. dakikasında Van Persie'ye yaptığı kafa hareketi sonrası kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakmıştı.




Fanatik'te yer alan habere göre Dusko Tosic; Hollandalı golcüye neden neden tepki gösterdiğini şöyle anlattı;




"Rolünü iyi yaptı"

  • "Van Persie, maç boyunca başta Oğuzhan olmak üzere aralarında benim de olduğum birçok futbolcuyu provake etmek için elinden geleni yaptı. Tribünlere yaptıkları da ortada. O pozisyon öncesinde bana sert bir şekilde vurdu ancak hakem kartını göstermedi. O esnada bana bir şeyler söyledi. Yanına gittim. Hakaret etmeye başladı ve kafa kafaya gelince sadece kendisini ittirdiğim için yere attı. Rolünü iyi yaptı. Kırmızı kartın ardından başta eşim olmak üzere aileme küfür ettiği için çılgına döndüm ve kendimi kaybettim. Sonrasında yaptıkları da ortada..."



#Robin Van Persie
#Fenerbahçe
#Dusko Tosic
#Beşiktaş
7 yıl önce