|

Tosic'e ağır fatura

Derbide Van Persie'ye yaptığı hareket nedeniyle PFDK'dan 4 maç ceza alan Dusko Tosic'e Beşiktaş yönetiminden de ağır bir fatura geldi.

Yeni Şafak
10:29 - 12/02/2017 Pazar
Güncelleme: 10:47 - 12/02/2017 Pazar
Yeni Şafak
Derbinin hakemi Ali Palabıyık Tosic'in Van Persie'ye doğru yaptığı kafa hamlesini kırmızı kartla cezalandırmıştı.
Derbinin hakemi Ali Palabıyık Tosic'in Van Persie'ye doğru yaptığı kafa hamlesini kırmızı kartla cezalandırmıştı.

Siyah-beyazlı yönetim Ziraat Türkiye Kupası'nda gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bırakan Dusko Tosic'e çok ağır bir fatura çıkardı. Sırp stoperin oyundan atılmasını mağlubiyetin sebeplerinden birisi olarak gören yönetim Tosic'e 175 bin euro para cezası kesti.



Tosic'i özrü kurtarmadı

Olay sonrası sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla af dileyen Tosic'i bu özür de kurtarmadı.



Derbinin 41. dakikasında Van Persie'ye yaptığı hareket sonrası kırmızı kart gören Tosic maç sonu sosyal medya hesabından Hollandalı golcü ile yaşadığı pozisyonun görüntüsünü paylaşarak şu ifadeleri kullanmıştı;



  • "Tüm taraftarlar, takım arkadaşlarım, ve kulüp çalışanları bu gece için çok üzgünüm. Benim gibi tecrübeli bir oyuncunun yapmaması gereken bir hareketti. Beşiktaşlı kalbimle tüm camiadan özür dilerim. Van Persie nin kariyerine saygı duyuyorum, büyük bir oyuncu olduğuna şüphe yok ama bugünkü davranışları ve sahadaki provakasyonu ve davranışları beni şaşırttı. Umarım hepiniz beni affedersiniz ve yanımda olmaya devam edersiniz. En büyük Beşiktaş"










#Dusko Tosic
#Beşiktaş
#Fenerbahçe
7 yıl önce