|

Tottenham Bruma'yı istiyor

Sezon başında PSV Eindhoven ve Sevilla'nın ısrarla istediği, Galatasray'ın ise sözleşmesini 2020'ye kadar uzatmayı düşündüğü Portekizli yıldıza, İngiliz devi talip oldu.

Yeni Şafak
12:20 - 22/09/2016 Perşembe
Güncelleme: 12:32 - 22/09/2016 Perşembe
Yeni Şafak
Galatasaraylı Bruma gösterdiği performansla dev kulüplerin listesine girmeyi başardı.
Galatasaraylı Bruma gösterdiği performansla dev kulüplerin listesine girmeyi başardı.

Geçen sezon Real Sociedad'a kiralanan ve yeni sezonda şu ana kadar gösterdiği performansla Galatasaray'ın hücumdaki en önemli kozlarından biri haline gelen Bruma'nın talipleri bir türlü bitmek bilmiyor. Transfer döneminde daha önce Hollanda'dan PSV Eindhoven ve İspanya'dan da Sevilla'nın talip olduğu Bruma'yı sarı kırmızılılar, kesinlikle satmayacağını bildirmişti.



Hatta sarı kırmızılılar, Portekizli oyuncunun 2018'de bitecek olan sözleşmesini devre arasında 2020'ye kadar uzatmanın planlarını yaparken, bu kez de devreye İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Tottenham'ın girdiği ifade edildi.



İngiliz temsilcisinin teknik direktörü Mauricio Pochettino'nun oyuncu izleme ekibini, Galatasaray'ın maçlarına gönderdiği ve burada Bruma'yı canlı olarak takip ettirdiği belirtildi.



Bruma için şimdilik 15-20 milyon euro değer biçen Galatasaray'ın bu seviyelerdeki teklifleri kabul edebileceği belirtilirken İngiliz kulübünün devre arasında sarı kırmızılıların kapısını çalacağı aktarıldı.








#Bruma
#Galatasaray
#Tottenham
8 yıl önce