|

Trabzon'a çifte şok

Tecrübeli forvet Muhammet Demir, dünkü idmanda Douglas ile girdiği ikili mücadelede ayağına darbe aldı; antrenmanı sekerek terk etti. Trabzonspor'da bir önceki yönetimin Okay Yokuşlu için Kayserispor'a verdiği 150 bin Euro'luk çek karşılıksız çıktı; para tahsil edilemeyince haciz memurları kulübün kapısını çaldı​.​

Yeni Şafak ve
04:00 - 13/02/2016 Cumartesi
Güncelleme: 01:06 - 13/02/2016 Cumartesi
Yeni Şafak

Sakat, hasta ve cezalı oyuncular nedeniyle ligdeki Kayserispor maçı öncesi kadro kurmakta zorlanan Trabzonspor'a bir şok da yeni transferi Muhammet Demir'den geldi. Süper Lig ve Türkiye Kupası'ndaki Akhisar Belediye maçlarında ilk kez bordo-mavili formayla mücadele eden 24 yaşındaki forvet, dünkü antrenmanda ayağına aldığı darbeyle sakatlık geçirdi.



Ligdeki Akhisar Belediye maçında Trabzonspor'un tek golünü atan, yavaş yavaş yeni takımıyla form tutmaya başlayan Muhammet Demir, çift kale maç esnasında Douglas ile girdiği ikili mücadelede yerde kaldı. İlk tedavisi saha içinde uygulanan Trabzonsporlu futbolcu, ayağı sarılı bir şekilde sekerek antrenmanı yarıda bıraktı. Golcü oyuncunun kesin durumu yapılacak detaylı kontrollerden sonra netleşecek. İlk belirlemelere göre Muhammet Demir'in sağ ayak bileğinde yumuşak doku zedelenmesi olduğu; Pazartesi günkü Kayserispor maçında forma giymesinin şüpheli olduğu öğrenildi.



Muhammet Demir'in sakatlığıyla birlikte bordo-mavili takımdaki eksik sayısı 7'ye çıktı. Muhammet Demir dışında Mehmet Ekici, Cardozo, Okay ve Güray'ın sakatlığı, Musa Nizam'ın hastalığı bulunuyor. Douglas ise kart cezalısı. Sakatlığı düzelen Onur Kıvrak ve hastalıktan kurtulan Bosingwa ise dün takımla birlikte idman yaptı.



Kolundaki sakatlık nedeniyle 4 hafta takımdan ayrı kalacak Güray Vural da kolu sarılı bir şekilde tesislere geldi. Sağ kolu askıda olan Güray, teknik direktör Hami Mandıralı'nın idman öncesinde saha ortasında yaptığı toplantıya katıldı. Güray, kulüp doktoru ve hocasıyla da bir süre görüştükten sonra salonda çalıştı.





Kulübe haciz geldi

Trabzonspor'da bir önceki yönetimin Okay Yokuşlu için Kayserispor'a verdiği 150 bin Euro'luk çek karşılıksız çıktı; para tahsil edilemeyince haciz memurları kulübün kapısını çaldı.



Trabzonspor'un dünkü idmanı öncesinde tesislere icra memurlarının gelmesi kısa süreli şaşkınlık yaşattı. Eski başkan İbrahim Hacıosmanoğlu döneminde yapılan Okay Yokuşlu transferinde Kayserispor'a verilen 150 bin Euro'luk çekin karşılıksız çıkması sonrası haciz memurlarının tesislere geldiği öğrenildi. Okay transferinde Trabzonspor'dan 150 bin Euro'luk çek alan Kayserispor Kulübü, bu çeki futbolcusu Cem Can'a verdi. Cem Can da çekin karşılıksız olduğunu öğrenmesi üzerine Trabzonspor Kulübü'nden parasını istedi; ödeme gecikince de icra memurları bordo-mavili kulübün tesislerine geldi. Trabzonspor Kulübü'nün avukatı karşı tarafın avukatıyla görüşerek söz konusu meblağnın eşit taksitlerle ödenmesi teklifini sundu. Cem Can'ın avukatı ise paranın peşin ödenmesi konusunda diretti. Trabzonspor yönetiminin de devreye girmesiyle haciz şimdilik durduruldu.



Tarihi buluşma: Muharrem Usta eski başkanlarla

Trabzonspor'da göreve geldiği günden bu yana kulübün ekonomisini düzeltmeye çalışan, geçmiş dönemden kalan sıkıntıları da çözmek için uğraş veren Başkan Muharrem Usta ve yönetimi, yarın camianın önemli isimleriyle bir araya gelecek. Daha önce kulüpte görev yapmış eski başkan ve yönetim kurulu üyelerine davette bulunan Usta, istişare zirvesine ev sahipliği yapacak. Göreve geldikten sonra yaptığı çalışmaları, projelerini eski yöneticilere anlatacak Muharrem Usta, kulübün önde gelen isimlerinden fikir alacak. Muharrem Usta yönetiminin göreve başladıktan sonra kulübe sağladığı kar, yaklaşık 25 milyon TL civarında.




#Trabzonspor
#şok
#sakatlık
8 yıl önce