|

Trabzon'da farklı onbir

Jarro ve Aurelli'nin kadro dışı bırakıldığı Trabzonspor, İstanbul karşısında farklı bir onbirle çıkacak. Osman'ı sağ kanada çeken Tekelioğlu, Salazar'ı orta sahaya Mehmet'i ise liberoda oynatacak.

Yeni Şafak
00:00 - 23/09/2001 Pazar
Güncelleme: 15:49 - 25/10/2016 Salı
Yeni Şafak
Jarro'nun yerine Erhan


Trabzonspor, Brezilyalı krizinin ardından İstanbulspor maçına değişik bir onbirle çıkmaya hazırlanıyor. Teknik direktör Sadi Tekelioğlu'nun Jarro'nun yerine Erhan Namlı'ya görev vermesi beklenirken, emektar Osman'ı sağ kanatta, genç Mehmet Karaman'ı da liberoya çekeceği öğrenildi. Salazar ise orta sahada görev yapacak. Muhtemel onbir şöyle: Metin Aktaş, Osman, Salazar, Macit, Cem, Erhan Namlı, Erman, Somers, Gökdeniz, Zafer, Da Silva.



5 sezondur yenemiyor


Trabzonspor, İstanbul'la bugünkü maçla birlikte 13. kez karşı karşıya gelirken, geride kalan maçlarda Bordo-mavili takımın sadece 2 galibiyeti bulunuyor. 5 maçı İstanbulspor kazanırken, 5 karşılaşmada berabere sonuçlandı. Karadeniz ekibi, ayrıca İstanbul boğalarını son beş sezondur yenme başarısı gösteremedi. Trabzonspor, bu akşamki maçı kazanarak hem kötü gidişe "dur" demek hem de İstanbul karşısındaki bu şanssızlığına "son" vermek istiyor.


#Trabzonspor
#İstanbulspor
#Aurelio
#Jarro
23 yıl önce