|

Trabzon'da yerel basın hakemi hedef aldı

Trabzonspor'un Eskişehirspor karşısında aldığı mağlubiyet Trabzon'da tepkiyle karşılandı. Yerel gazeteler, bordo mavilileri ve hakem kararlarını eleştirdi.

Yeni Şafak
11:01 - 1/05/2016 Pazar
Güncelleme: 09:10 - 1/05/2016 Pazar
DHA

Eskişehirspor deplasmanında 1-0 mağlup olan Trabzonspor, ligdeki 16. mağlubiyetini aldı.



Yerel gazeteler, Eskişehirspor-Trabzonspor maçının ardından karşılaşmada tartışmalı bir penaltı kararına imza atan hakemlere tepki gösterirken, bordo mavililerin ortaya koyduğu futbolu da eleştirdi.



Karadeniz Gazetesi, 'Bari 2 dakikada hakem olun', 'Sezon başından bu yana alın terimiz çalınıyor, birileri kendilerini sütten çıkmış ak kaşık gibi', '2 dakika düşün adı altında eylem planlarını hayata sokuyor. Hakem rezaletinin yeni versiyonu Halis Özkahya ile Eskişehir'de sahnelendi' başlıklarını kullandı.





İlk haber Gazetesi de 'Bitsin artık bu işkence', 'Arma için' dedik olmadı, 'forma için' dedik olmadı, 'kendiniz için' dedik olmadı, 'gururunuz ve onurunuz için' dedik olmadı, 'camia için' dedik olmadı, 'taraftar için' dedik olmadı, '2010-11 için' dedik o da olmadı. Trabzonspor Eskişehire de yenildi' başlıklarını kullandı.





Günebakış Gazetesi, '2 dakikada katlettiler' manşetiyle Eskişehirspor-Trabzonspor maçının hakemi Halis Özkahya'ya tepki gösterdi.





Ekspres Gazetesi ise 'Trabzonspor'un mecali yok, hakemlerin vicdanı yok', 'Türkiye'de futbol ölmüş, ağlayanı yok', 'Trabzonspor kötü oynadı ama yenilgiyi hak etmedi. Skoru yine hakemler belirledi. Bu sezon net penaltıları çalınmayan bordo mavililer, zorlama bir penaltıya boyun eğdi' ifadeleriyle haberi manşetine taşıdı.








Taka Gazetesi, 'Ahımız var', 'Türkiyede futbol Trabzonspora karşı oynanan bir oyun haline geldi', 'Bu kirli düzen nasıl değişecek?' ifadelerine yer verdi. Günebakış Gazetesi ise '2 dakikada katlettiler', 'Vicdansızlar, eyyamcılar, emek hırsızlığı yapanlar Eskişehir'de de sahnedeydi. Hepinizi Allah'a havale ediyoruz' başlıklarıyla haberi okuyucularına aktardı.





Son nokta Gazetesi de 'Kahır günleri!', 'TFF'si, MHK'si, hakemler yetmedi, bir de ruhsuz futbolcular eklendi. Allah sabır versin' başlıklarıyla maçı yorumladı.





#Trabzonspor
#Eskişehirspor
#Süper Lig
8 yıl önce