|

Trabzonspor-Akhisarspor: 1-6

Trabzonspor, Süper Lig'in 8. haftasında kendi evinde şoke eden bir skor aldı. Bordo mavililer, Akhisar karşısında çıktığı mücadeleden 6-1 ayrılarak taraftarlarının tepkisini çekti. Mücadele sonunda Trabzon tribünleri teknik direktör Ersun Yanal ve yönetime sert tepki gösterdi.

Yeni Şafak
15:24 - 15/10/2017 Pazar
Güncelleme: 18:30 - 15/10/2017 Pazar
Yeni Şafak
Akhisar, Trabzonspor'u deplasmanda 6-1 mağlup ederek kendisi adına sezonun en farklı galibiyetini elde etti.
Akhisar, Trabzonspor'u deplasmanda 6-1 mağlup ederek kendisi adına sezonun en farklı galibiyetini elde etti.

Trabzonspor, Süper Lig'in 8. haftasında Akhisar karşısında tarihi bir hezimet yaşadı. Bu sezon sadece 8 gol atabilen Manisa temsilcisi, deplasmanda Trabzonspor'u 6-1 mağlup etti.

Maçta gol perdesini 8. dakikada Serginho açarken, 39'da Mustafa Akbaş'ın kendi kalesine attığı golle fark ikiye çıktı. 45+1'de sahneye çıkan Larsson da Akhisar'ı soyunma odasına 3-0 önde götürdü.

Gol sağanağı ikinci yarıda da dinmedi. İki takımın da hızlı başladığı devrenin ilk dakikalarında birer topları direkten döndü. Trabzonspor'u umutlandıran isim ise Abdülkadir Ömür oldu. 50. dakikada şık bir gole imza atan genç oyuncunun bu sayısı da Trabzonspor'u ayağa kaldırmaya yetmedi. 53. dakikada Mustafa Akbaş, Onur Ayık'ı düşürünce Akhisar bir de penaltı kazandı. Atışı gole gole çeviren Henrique de farkı yeniden üçe çıkardı. 64. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Paulo Henrique, şık bir vuruşla kendisinin ikinci, takımının beşinci golüne imza attı. 90. dakikada gelen Kadri Keleş golü de maçın skorunu belirledi: 1-6!







#Trabzonspor
#Akhisarspor
7 yıl önce