|

Trabzonspor Eto'o'yu istediğini açıkladı

Gençlerbirliği karşısında alınan 0-0'lık beraberliğin ardından Trabzonspor'da transfer kararı alındı. Devre arasında önemli transfer hamleleri yapması beklenen bordo mavililerin Antalyaspor'un golcü oyuncusu Eto'o için harekete geçtiği belirtildi. Konuyla ilgili konuşan Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukcu da iddiaları doğruladı.

Yeni Şafak
13:53 - 28/11/2016 Pazartesi
Güncelleme: 14:03 - 28/11/2016 Pazartesi
Yeni Şafak
Samuel Eto'o Antalyaspor'da 41 resmi maça çıkarken 23 gol atma başarısı gösterdi.
Samuel Eto'o Antalyaspor'da 41 resmi maça çıkarken 23 gol atma başarısı gösterdi.

Trabzonspor'da transfer dönemindeki ilk hedef Antalyasporlu Samuel Eto'o... Süper Lig'in en az gol atan takımı durumunda olan bordo mavililerin devre arasında Kamerunlu futbolcuyu takıma kazandırmak için girişimlere başladığı belirtildi.



Konuyla ilgili Trabzon yerel basınına konuşan Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukcu şu ifadeleri kullandı;

  • “Eto'o değerlendirdiğimiz bir oyuncu. Devre arası alınacak oyuncuların uyum sorunu olabilir. Eto'o bu konuda Türkiye'yi tanıması ve kalitesi açısından değerlendirdiğimiz bir oyuncu. Ersun hoca, başkan ve transfer komitesi ile ilgili olarak maliyeti ve faydası konusunda bir değerlendirme yapacağız. Tabi ki taraftarın Eto'o gibi bir ism ile heyecanı ve bize golleriyle katkı yapacak olması da bu değerlendirmemiz de önemli olacak. Antalyaspor açısından bir sorun olacağını düşünmüyoruz"









#Samuel Eto'o
#Trabzonspor
#Antalyaspor
7 yıl önce