|

Trabzonspor ilk peşinde

Ligde bugün sahasında Antalyaspor'u ağırlayacak olan bordo-mavililer, seyircisi önünde kazanarak hem çıkışını sürdürmeyi hem de bu sezon ilk kez üst üste 3 maç kazanma başarısını yakalamayı amaçlıyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 4/12/2017 Pazartesi
Güncelleme: 03:07 - 4/12/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Rıza Çalımbay
Rıza Çalımbay

Teknik direktör Rıza Çalımbay'ın göreve getirilmesinin ardından bambaşka bir görüntüye bürünen Trabzonspor, bugün sahasında Antalyaspor ile yapacağı karşılaşmada bu sezon kendi adına bir ilki gerçekleştirmek için sahaya çıkacak. Deneyimli teknik adam yönetiminde ligin 12. haftasında Osmanlıspor'u sahasında 4-3, 13. haftada ise Sivasspor'u deplasmanda 2-1 mağlup ederek çıkışa geçen Karadeniz ekibi, Antalyaspor'u da yenmesi halinde bu sezon ilk kez 3 maç üst üste galibiyet elde etme başarısı gösterecek. Sezonun 9. haftasında oynanan Evkur Yeni Malatyaspor maçında takımın başına geçen Rıza Çalımbay, o maçta sahadan 1-0'lık yenilgiyle ayrılırken ardından çıktığı 6 resmi maçta yenilgi yüzü görmedi. Ligdeki 4 maçında 3 galibiyet, 1 beraberlik alan bordo-mavililer, kupada yaptığı 2 karşılaşmayı da kazanmasını bildi

İKİ GOLCÜDEN VAZGEÇMEYECEK

Trabzonspor'un bugünkü karşılaşmasında geçen hafta yapılan Sivasspor maçında sakatlanan ve 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanan Uğur Demirok sahada yer alamayacak. Deneyimli savunmacının yerine sezon başında kadroya katılan Hubocan'ın yer alması bekleniyor. Karadeniz ekibinde sakatlığı bulunan bir diğer isim olan Jose Sosa da bu karşılaşmada takımını yalnız bırakacak. Trabzonspor'da geçen hafta ilk 11'de başlayan Castillo'nun bu sefer kulübede oturması sahada ise Olcay'ın yer almasının beklendiği belirtildi. Rıza Çalımbay'ın geçen hafta birlikte sahaya sürdüğü golcüleri N'Doye ve Burak Yılmaz'dan bugün de vazgeçmeyeceği ve iki ismi yine aynı anda sahaya sürmeyi planladığı da sızan haberler arasında yer alıyor.

Sarı kart uyarısı

Ligde sahasında Antalyaspor'la karşılaşacak Trabzonspor'da önümüzdeki hafta yapılacak Kasımpaşa maçı öncesi sarı kart alarmı verildi. Bordo-mavililerde 3'er sarı kartı bulunan isimler olan Yusuf Yazıcı, Olcay Şahan, Juraj Kucka, Matus Bero ve Burak Yılmaz bugünkü karşılaşmada sarı kart görürlerse cezalı duruma düşecekler. Çalımbay'ın, oyunculara bu konuda uyarıda bulunduğu öğrenildi.

#Antalyaspor
#Rıza Çalımbay
#Trabzonspor
6 yıl önce