|

Trabzonspor Salih’ten vazgeçti

Bordo-mavililer, kiralık olarak forma giyen genç oyuncunun satın alma opsiyonunu kullanmayacak.

Yeni Şafak ve
04:00 - 18/04/2016 Pazartesi
Güncelleme: 23:21 - 17/04/2016 Pazar
Yeni Şafak

Trabzonspor yönetiminin sezon sonunda kiralık sözleşmesi sona erecek Salih Dursun'un satın alma opsiyonunu kullanmayacağı öğrenildi. Süper Lig'in 22. haftasında Galatasaray ile oynanan maçta hakem Deniz Ateş Bitnel'e kırmızı kart göstererek ülke futbol gündeminde uzun süre konuşulan Salih için bordo-mavili kulübün ilk etapta bonservisini alma görüşünü ortaya koysa da daha sonra bundan vazgeçtiği belirtildi. Yönetimin bu kararında kırmızı kart olayının artıları ve eksileri tartışılırken, bu oyuncunun söz konusu olaydan sonra Samsunspor ile oynanan özel maç haricinde forma giymediğine dikkat çekildi. Galatasaray, Trabzonspor'a Salih Dursun'un bonservisine karşılık Burak Yılmaz'ın transferinden doğan yüzde 25'lik payı vermemeyi teklif etmiş, bu teklife yönetim sıcak bakmamıştı. Daha sonra Galatasaray ile Salih Dursun'un transferi ile ilgili olarak herhangi bir görüşme yapılmazken, Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Burak Yılmaz'dan doğan hakkın verilmesini ve Salih Dursun transferinin bundan sonra görüşülebileceğini söylemişti.




Gazilere anlamlı ziyaret

Trabzonsporlu yönetici ve futbolcular, GATA'daki gazileri unutmadı. Asbaşkan Ahmet Çubukçu, başkan yardımcıları Zeki Öztürk ve Önder Bülbüloğlu, yönetim kurulu üyesi Okan Alemdaroğlu, teknik direktör Hami Mandıralı ile bordo-mavili futbolcular Türk Silahlı Kuvvetleri Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi Başkanlığı'nı ziyaret etti. Kafileyi merkezin komutanı Celalettin Bacanlı karşıladı. Merkezde operasyonlarda kahramanca mücadele ederken yaralanan gazilerle buluşan futbolcular gazilere forma ve çeşitli hediyeler verdi, birlikte fotoğraf çektirdi. Duygusal anların yaşandığı ziyaretten gaziler oldukça memnun kaldı. Asbaşkan Ahmet Çubukçu, "Bu vatan uğruna canını veren şehitlerimiz bizim baştacımızdır. Yine bu vatan için teröre karşı savaşırken yaralanan gazilerimiz de şehitlerimizin bize emanetidir. Gazilerimizi ziyaret ederek hem onlara moral verdik, hem de sohbet etme imkanı bulduk. Onlara minnettarız" dedi.





Onur yine yok

Deplasmanda G.Birliği ile karşılaşacak Trabzonspor'da eksik oyuncular dikkat çekiyor. Bordo-mavililerde sakat olan Bosingwa, Akakpo, Douglas, Onur ve Ramazan Övüç ile cezalı Aytaç kadroda yer almadı. Son iki haftadır takımla birlikte antrenmanlara katılmasına rağmen maç kadrolarında yer almayan kaleci Onur'un Gençlerbirliği karşılaşmasında da forma giyemeyeceği belirtildi.









#trabzonspor
#salih
#maç
8 yıl önce