|

Trabzonspor Samed Yeşil'i İstanbul'a getirdi

Gelecek yıl 50.yılını kutlayacak olan Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal'ın raporu doğrultusunda transfer çalışmaları sürüyor. Bordo mavililer transfer çalışmaları kapsamında son olarak Liverpool'la sözleşmesi sona erecek olan Samed Yeşil'i İstanbul'a getirdi.

Yeni Şafak
17:40 - 27/05/2016 Cuma
Güncelleme: 17:53 - 27/05/2016 Cuma
Yeni Şafak
Ersun Yanal (Trabzonspor Teknik Direktörü)
Ersun Yanal (Trabzonspor Teknik Direktörü)

Bordo mavililerin bir süredir transfer girişimlerinde bulunduğu Liverpoollu oyuncu Samet Yeşil, menajeri ile birlikte İstanbul'a geldi.



İngiliz basınından 'Talksport'un haberine göre yaklaşık 2 haftadır transfer görüşmelerini sürdüren Samed Yeşil, Trabzonspor'dan transfer görüşmesi için davet aldı. Düseseldorf'tan, İstanbul'a gelen oyuncunun, akşam saatlerinde menajeriyle beraber Trabzonspor yöneticileriyle bir görüşme yapacağı aktarıldı. Samed Yeşil'in Ersun Yanal'la yaptığı görüşme sonrasında İstanbul'a geldiği ve Trabzon'un teklifini değerlendirmek istediği ifade edildi.



Liverpool ile sözleşmesi sona eren Samed Yeşil, forvet bölgesinde görev yapıyor. 22 yaşındaki futbolcu en büyük çıkışını Almanya U17 takımında yapmıştı. 2010-2012 yılları arasında Almanya U17'de 21 maçta 20 gol atan futbolcu İngiliz devi Liverpool'a transfer olmuştu.





Attamah, Play-Off finalinden sonra

Trabzonspor'un transfer çalışmaları kapsamında prensip anlaşmasına vardığı Attamah'ın da bu akşam oynanacak Play-Off Finali'nden sonra bordo mavililerle resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.



Ganalı futbolcu bu sezon Adana Demirspor'da gösterdiği performansla Süper Lig ekiplerinin dikkatini çekmişti. Attamah'ın transferinin kesinleşmesi halinde oyuncunun Adana Demirspor ile sözleşmesinin bitmesi sebebiyle herhangi bir bonservis bedeli ödenmeyecek.








#Samed Yeşil
#Attamah
#Adana Demirspor
#Liverpool
8 yıl önce