|

Trabzonspor'a öne geçmek yaramıyor

Trabzonspor, Süper Lig’de bu sezon ilginç bir istatistiğe daha imza atıyor. Bordo-mavili takım, öne geçtiği maçlarda galibiyetle sahadan ayrılamadı. Trabzonspor, bunun aksine ise yenik düştüğü maçları kazandı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 25/09/2017 Pazartesi
Güncelleme: 02:53 - 25/09/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
​Trabzonspor'a öne geçmek yaramıyor
​Trabzonspor'a öne geçmek yaramıyor

Son yıllarda sportif anlamda istikrar arayan Trabzonspor, bu sezon güçlü bir kadro oluşturmasına rağmen arzuladığı saha sonuçlarını almakta büyük bir sıkıntı yaşıyor. Her dönem farklı özellikleriyle gündeme gelen Karadeniz ekibi, bu sezon oynadığı maçlarda ise ilginç bir istatistiğe daha imza attı. Bordo-mavili takım, öne geçtiği maçlarda galibiyetle sahadan ayrılamadı. Trabzonspor, bunun aksine ise yenik düştüğü maçları kazandı. 2. haftadaki Fenerbahçe maçında 5. dakikada Burak Yılmaz’la öne geçen Karadeniz temsilcisi müsabakadan 2-2 beraberlikle ayrıldı. 3. hafta da ise yine deplasmana giden Trabzon, Göztepe karşısında 9. dakikada Kucka’nın golüyle öne geçerken sahadan 3-2 yenilgiyle ayrıldı.

Bordo-mavili takım, Başakşehir karaşılaşmasının 15. dakikasında Burak Yılmaz’ın ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti ama maçın sonunda 2-2’lik eşitliğe razı oldu.

Bordo-mavililerin son oynadığı Aytemiz Alanyaspor maçı ise tarihe geçti. 10. dakikada Kucka’nın ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçen Trabzonspor, 21 ve 32. dakikalarda Burak Yılmaz’ın attığı gollerle durumu 3-0 getirdi. Konuk ekip 45, 54, 68 ve 82. dakikalarda bulduğu gollerle durumu 4-3’e getirerek sahadan galibiyetle ayrıldı.

#Trabzonspor
#Aytemiz Alanyaspor
7 yıl önce