|

Trabzonspor'a talepleri artırdı

Bordo-Mavili kulübün Başkanı Muharrem Usta'nın sezon sonunda takımın başına getirmek istediği Rumen Teknik Direktör Mircea Lucescu ismi, birçok futbolcuyu da heyecanlandırdı. Yerli ve yabancı bazı futbolcuların, Trabzonspor'a gelmek istediğini ilettiği öğrenildi.

Yeni Şafak
17:22 - 1/01/2016 Cuma
Güncelleme: 15:26 - 1/01/2016 Cuma
IHA

Trabzonspor'un 5-6 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirdiği 70. Olağan Genel Kurul sonrası başkanlığa seçilen Muharrem Usta'nın, seçim öncesi verdiği mesajlar ve bugüne kadar iş hayatında gerçekleştirdikleriyle gündeme gelmesiyle, Karadeniz ekibinde yeniden güven ortamı doğarken, teknik adam konusunda Mircea Lucescu ile ciddi temaslar kurması ve Rumen hocanın bordo-mavili kulübe sıcak bakması yerli ve yabancı birçok oyuncuyu da heyecanlandırdı. Başkan Muharrem Usta'ya ve yönetim kuruluna haber gönderen isimler, gelecek sezon Karadeniz ekibinde forma giyme isteklerini ilettikleri öğrenildi.



Başkan kadroyu revize etmek istiyor

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, bordo-mavili kulübe olan taleplerin artmasına sevinse de takımın içinde bulunduğu durum ve bazı futbolcularla yaşanan sıkıntılar nedeniyle bu isteklere olumlu veya olumsuz bir yanıt vermediği belirtildi. Dengeli bir takım kurma çabası doğrultusunda bazı isimleri değerlendirmeye alan Usta, öncelikli olarak kadroyu revize etme düşüncesine ağırlık veriyor. Bir önceki yönetim döneminde futbolcularla yapılan ağır sözleşmelerle kulübün ekonomik yönden sıkıntı içinde olduğunu göz önünde bulunduran Muharrem Usta, transferde takas yöntemini ise ilk planda tutuyor.

#trabzonspor
#mircea lucescu
#muharrem usta
8 yıl önce