|

Sanki Trabzon'a indiler

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Makedonya temsilcisi Rabotnick ile karşılaşacak olan Trabzonspor, Makedonya'nın Üsküp kentinde bir grup taraftarlarca çiçeklerle karşılandı.

Yeni Şafak
17:10 - 28/07/2015 Salı
Güncelleme: 18:31 - 28/07/2015 Salı
IHA

Almanya'nın Tirer kentinde 18-28 Temmuz tarihleri arasında yeni sezon hazırlıklarını tamamlayan Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda deplasmanda oynayacağı Rabotnick müsabakası için Makedonya'nın Üsküp kentine hareket etti. Türk Hava Yollarına (THY) ait özel uçak ile öğle saatlerinde hareket eden Karadeniz ekibi, iki saat süren yolculuğun ardından Üsküp'e ulaştı.



Üsküp Büyük İskender Havalimanı'na ulaşan kafileyi burada Makedonya'daki Türkiye Büyükelçiliği yetkilileri karşılarken, Gostivari kentindeki Türk köyleri Yukarı Banisa ile Aşe ve Makendonya'da yaşayan Türk taraftarlar karşıladı. Ellerinde Trabzonspor bayraklarıyla, “Bize her yer Trabzon" sloganı atan taraftarlar, Shota Arveladze ile birlikte birçok oyuncuyla fotoğraf çektirdi ve sevgi gösterilerinde bulundu. Trabzonspor kafilesi daha sonra konaklayacağı otele geçti.

#trabzonspor
#makedonya
#Rabotnick
#Üsküp Alexander The Great Havalimanı
9 yıl önce