|

Trabzonspor'da Ersun Yanal sesleri

Önümüzdeki sezon takımı yeni bir teknik direktöre teslim etmeyi planlayan Trabzonspor yönetimi Ersun Yanal’la resmen masaya oturuyor.

Yeni Şafak
10:22 - 26/04/2016 Salı
Güncelleme: 10:36 - 26/04/2016 Salı
Diğer
Ersun Yanal - Teknik Direktör
Ersun Yanal - Teknik Direktör

Bordo Mavili Kulübün Başkanı Muharrem Usta ile Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın'ın bugün Yanal'la İstanbul'da bir araya gelecekleri ve çalışma koşullarıyla ilgili tüm detayları masaya yatıracakları iddia edildi.



Fanatik'in haberine göre; Ersun Yanal'ın şatlarını öğrendikten sonra yabancı alternatifleri de katarak durum değerlendirmesi yapacak olan Usta, teknik direktör konusundaki kararını netleştirecek.



Bu arada Trabzonspor'da yaşanan son operasyonun Yanal'ın bilgisi ve görüşleri alınarak planlandığı öne sürüldü. Özellikle Özer Hrumacı'nın kadro dışılar arasında yer alması, Onur'un özür dilemesi, operasyondaki Ersun Yanal izleri olarak yorumlandı.



Muharrem Usta'nın bir çok konuda Yanal'la fikir alışverişinde bulunduğu, tecrübeli teknik adamın da yorumlarında sürekli Trabzonspor Başkanı'nı öven ifadeler kullanması ikilinin birlikte çalışma ihtimalini artıran sebepler arasında gösteriliyor.



#Ersun Yanal
#Trabzonspor
#Muharrem Usta
8 yıl önce