|

Trabzonspor'da flaş ayrılık

Trabzonspor'un Türk asıllı İsveçli oyuncusu Erkan Zengin'in sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi. Bordo mavili yönetimin kadro dışı bıraktığı futbolcu, alacağı olan 1 milyon 100 bin Euro'dan da vazgeçti.

Yeni Şafak
12:52 - 28/04/2016 Thursday
Güncelleme: 13:57 - 28/04/2016 Thursday
Yeni Şafak
Trabzonspor
Trabzonspor

Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'un kanat oyuncusu Erkan Zengin, Bordo-Mavili kulüpten alacağı 1 milyon 100 Bin Euro'dan vazgeçerek sözleşmesini feshetti. Bordo mavili kulüpten konu ile ilgili olarak kısa bir süre içerisinde resmi açıklama yapılacağı belirtildi.



Babası da açıkladı

Erkan Zengin'in İsveç'te yaşayan babası Yılmaz Zengin, yaptığı açıklamada, tecrübeli oyuncunun bordo mavili takımla yollarını ayırdığını açıkladı. Zengin, 30 yaşındaki oğlunun kulüpten alacaklarından vazgeçtiğini ve sözleşmesini feshettiğini vurgulayarak, "Erkan, Trabzonspor'la yollarını ayırdı. Türk basınında çıkan haberler doğru. Bundan sonra Erkan ve menajerleri bir karar alıp ona göre devam edecekler" ifadelerini kullandı.






Olaylı transfer

Eskişehirspor'da yıldızını parlatan, geçtiğimiz sezon ise hem Fenerbahçe'nin hem de Trabzonspor'un radarında bulunan Erkan Zengin'in, Trabzon'a gelişi de olaylı olmuştu. Trabzonspor'un ısrarlı talebine rağmen, "Fenerbahçe'de oynamak istiyorum" demiş ve transferde kriz çıkmıştı.



Türk asıllı İsveçli futbolcu için daha sonra ise dönemin başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve o zamanki teknik direktör Ersun Yanal İsveç'e giderek oyuncuyu ikna etmişlerdi. Erkan Trabzon Havalimanı'nda taraftarlarca karşılanmıştı.





#Erkan Zengin
#Trabzonspor
8 years ago