|

Trabzonspor'da keyifler yerinde

Süper Lig'e istediği başlangıcı yapamayan Trabzonspor'un deplasmanda aldığı Galatasaray galibiyeti yüzleri güldürdü. Başkan Muharrem Usta, “Üzerine koyarak yola devam etmeliyiz” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 24/10/2016 Pazartesi
Güncelleme: 23:22 - 23/10/2016 Pazar
Yeni Şafak

Trabzonspor'un Galatasaray deplasmanından galibiyetle dönmesi bordo-mavili camiaya büyük sevinç yaşattı. Hem deplasman, hem de derbi galibiyeti özlemine son veren Trabzonspor, lig sıralamasında da yükselişe geçerken, elde edilen galibiyet camiada yüzleri güldürdü. Galatasaray maçı sonrası gece geç saatlerde Trabzon'a dönen kafileyi havalimanında çok sayıda taraftar meşaleler ve tezahüratlarla karşıladı. Taraftarlar, Galatasaray maçının ardından kafileyle birlikte Trabzon'a gelen başkan Muharrem Usta, yöneticiler ve teknik heyete de sevgi gösterilerinde bulundu. Başkan Usta, Galatasaray galibiyetiyle ilgili olarak, “Takımımıza güvenmenin karşılığını aldık. Bundan sonraki haftalarda üzerine koyarak yola devam etmeliyiz” açıklamasını yaptı.



YÖNETİMDEN TEŞEKKÜR MESAJI


Yöneticiler, Galatasaray galibiyetinin ardından sosyal medya hesapları twitterdan tebrik ve teşekkür mesajları paylaştı. Yönetici Gökhan Saral, “Hoş geldin Trabzonspor. Taraftarımıza, futbolcularımıza, teknik kadromuza tebrikler, teşekkürler.”, Yönetici Ali Rıza Egemen, “Teknik direktörümüz ve futbolcularımızın sonuna kadar yanındayız, onlara güveniyoruz. Bu uzun yolculukta hep sabır”, Basın Sözcüsü Asım Örem ise taraftarlara teşekkür ederek, "3 puan, ligdeki çıkışımızda büyük moral ve motivasyon sağlayacaktır" ifadelerini kullandı. Galibiyete yaptığı kurtarışlarla katkı sağlayan kaleci Onur'un performansına ilişkin de Örem, "İşte Onur bu, teşekkürler kaptan" yorumunu yaptı.



#Trabzonspor
7 yıl önce