|

Trabzonspor'dan 'yumruk' açıklaması

Basketbol Ligi ekiplerinden Trabzonspor Medical Park, dün akşam oynanan Demir İnşaat Büyükçekmece maçının ardından baş hakem Zafer Yılmaz'ın darp edildiği iddialarıyla ilgili bir açıklama yayınladı.

Yeni Şafak
15:26 - 25/10/2015 Pazar
Güncelleme: 16:02 - 25/10/2015 Pazar
DHA

Trabzonspor Medical Park'ın açıklaması şöyle:



"Spor Toto Basketbol Ligi 3. haftasında (24.10.2015) Demir İnşaat Büyükçekmece ile oynadığımız karşılaşma, maçın baş hakemi Zafer Yılmaz'ın hatalı kararlarına rağmen Fair-Play kurallarına uygun bir şekilde sona ermiştir. Kenar yönetimimizin alınan kararlara istinaden herhangi bir sözlü veya fiziki tepki göstermediği maçın sonunda, hakem Zafer Yılmaz soyunma odasına takım menajerimiz Muammer İyiterzi nezaretinde gittiği sırada güvenlik koridorunu aşan kimliği belirlenmeyen bir taraftarın saldırı teşebbüsü genel menajerimiz Nihat Mala taraftarından engellenerek taraftarı olay yerinden uzaklaştırmasıyla son bulmuştur.



'Fiziki müdahale tespit edilememiştir'

Jandarma tarafından yapılan incelemede Hayri Gür Spor Salonu'nda bulunan 187 kamera teşhisinde hakem Zafer Yılmaz'a herhangi bir fiziki müdahale tespit edilememiştir. Medyada yer alan asılsız haberlerin esas maksadının şehrimize ve kulübümüze zarar vermek olduğunu belirterek, kasıtlı yapılan her nevi haberlerin dikkate alınmamasını kamuoyuna sunarız.

#trabzonspor
#hakem
#zafer yılmaz
#Demir İnşaat Büyükçekmece
8 yıl önce