|

Trabzonspor'un eski yıldızı Premier Lig'e gidiyor

Trabzonspor'un geçtiğimiz sezon 4,5 milyon euro bedelle Lorient'e sattığı Waris Majeed'e Premier Lig yolu gözüktü. Yıldız futbolcu için yüksek bir teklif alan Fransız kulübünün oyuncuyu satmaya hazırlandığı ifade edildi.

Yeni Şafak
16:26 - 28/08/2016 Pazar
Güncelleme: 13:40 - 28/08/2016 Pazar
Diğer
Trabzonspor'da 1 sezon forma giyen Waris, Halilhodzic döneminde transfer edilmişti. (Sol aşağı sıradan ikinci sırada) (Haber: Sporx)
Trabzonspor'da 1 sezon forma giyen Waris, Halilhodzic döneminde transfer edilmişti. (Sol aşağı sıradan ikinci sırada) (Haber: Sporx)

Trabzonspor'un geçtiğimiz sezon 4,5 milyon euro'ya Lorient'e sattığı Waris Majeed'e Crystal Palace'ın 12 milyon euro'luk (40 milyon TL) bir teklif yaptığı ortaya çıktı.



Transferde finansal sıkıntılar yaşayan Trabzonspor, Waris'in Premier Lig ekibine transfer olması durumunda Lorient ile yapılan anlaşma gereği, oyuncuya için ödenen bonservis bedelinin %15'ini yani 1,8 milyon euro'yu kasasına koyacak.



Trabzonspor'un asbaşkanı Nevzat Aydın'ın "2 aydır sağ açık transferi için uğraşıyoruz ama finansal sorunlar bizi çok zorluyor" açıklamasının ardından Waris'ten gelecek paranın sağ açık transferi için kullanılması bekleniyor.



Hatırlanacağı üzere Trabazonspor, Waris'i 2014 -2015 sezonu başında Spartak Moskova

#Waris Majeed
#Trabzonspor
#Crystal Palace
8 yıl önce