|

Trabzonspor'un gücüne inanıyorum

Bordo-mavili kulüpte 3. kez teknik direktörlük görevine getirilen Ersun Yanal, camianın potansiyelini bildiğini belirterek, “İnandığımız bir iş için buradayım. İnanmasam burada olmazdım” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 27/05/2016 Cuma
Güncelleme: 02:55 - 27/05/2016 Cuma
Yeni Şafak

Trabzonspor'da 3. kez teknik direktörlük görevine getirilen Ersun Yanal, camianın gücünü bildiğini söyledi. Camianın önde gelen isimleriyle bir araya gelen Yanal, Trabzonspor'un değerlerini bilen biri olarak herkesin gönlünü verdiği, katkı sağladığı bir Trabzonspor'un gerektiği yerde olacağını ifade etti. Kulübün başarısı için birlik ve beraberliğin önemli olduğunu vurgulayan Yanal, "Medyasıyla, camiasıyla, futbolcusuyla, yönetimiyle ve çalışanıyla bir birliktelik sağlayacağız. Bir hak edişi hak etmek için çalışmalarımıza başladık. Uzun ve zor bir yolculuk olacak. Bu yolculukta herkese ihtiyacımız olacak. İnandığım bir iş için buradayım. Belki de inanmasam burada olmazdım. Çünkü Trabzon'un gücüne inanıyorum. O gücü de ortaya koyduğunda herkesin arzu ettiği sonuca ulaşılacağını biliyorum" dedi.



Erkan Zengin EURO 2016'yı bekliyor


Trabzonspor'un Türk asıllı İsveçli futbolcusu Erkan Zengin, 2016 Avrupa Şampiyonası'ndan sonra (EURO 2016) yönetimle yeniden görüşüp bir yol haritası çizeceklerini söyledi. İsveç Milli Takımı'nın başkent Stockholm'de gerçekleştirdiği kampta bulunan Erkan, "Trabzon ile 1 yıl daha kontratım var. EURO 2016'dan sonra tekrar Trabzonsporlu yöneticilerle bir araya gelip, geleceğimle ilgili yol haritasını çizeceğim" dedi. Erkan, bordo-mavili ekibin teknik direktörleri Ersun Yanal ile anlaşmasına da değinerek, "Çok sevindim. Trabzonspor camiasına hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.


#Trabzonspor
#Ersun Yanal
8 yıl önce