|

Trabzonspor'un öfkesi dinmiyor

Trabzonspor Mali İşler Koordinatörü Emre Aksoy, Beşiktaş maçının hakemi Mete Kalkavan'a yönelik eleştirilerine devam ederek, "Hata ile art niyeti ayıran ince çizgi özür dilemektir. Biz bunu geçen sezondan beri bir tek yetkilinin ağzından duymadık" dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 8/11/2016 Salı
Güncelleme: 01:35 - 8/11/2016 Salı
Yeni Şafak

Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Mali İşler Koordinatörü Emre Aksoy, camia olarak hakem hatalarından dolayı canlarının çok yandığını belirtti. Aksoy, Süper Lig'de Beşiktaş'la oynadıkları maçtaki hakem kararlarına ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, "Geçen sezon zor bir süreçten geçtik. Hemen her maç sahada oynanan oyundan çok hakemler konuşuldu. Bu sezon öyle olmayacağını umduk ama görüyoruz ki değişmiyor" ifadesini kullandı.



Herkesin hata yapabileceğini vurgulayan Aksoy, açıklamarına şöyle devam etti: "Hiç kimse hatalardan dolayı bir anda bir kişi veya kuruma eleştiri oklarını yöneltmez. İnsanların bu noktada tek bir beklentisi vardır. O da samimiyet. Dolayısıyla birilerinin çıkıp özür dilemesini ya da yanlış kararlar verildiğinin açıklanmasını, yetkililerin veya sorumluların ağzından, insan duymak istiyor. Çünkü, hata ile art niyeti ayıran ince çizgi özür dilemektir. Biz bunu geçen sezondan beri bir tek yetkilinin ağzından duymadık. Doğruya 'doğru', yanlışa 'yanlış' desinler. Çünkü sustukça kamuoyunun tepkisini alıyorlar, antipatisini kazanıp tartışılır hale geliyorlar."



SADECE KAZANMAK SAYGI GETİRMEZ


Beşiktaş Kulübünün, tartışmalarla ilgili tutumuna da eleştiren Emre Aksoy, "Hakeme eleştiri getiren bir gazeteyi tesislere koyma yasağı getirerek hakemin avukatlığı yapılmıştır. Trabzonlu bir yöneticinin, teknik adamın ve takım kaptanının olduğu bir kulüpte, bu ve bunun gibi adaletsizlikleri görmek bizi iki kat üzmektedir. Futbolseverlerin saygısını kazanmak için maç kazanmaya gerek yok. Namağlup gitmek saygı kazandırmaz, samimi olmak ve hak ederek galip gelmek saygı kazandırır" değerlendirmesinde bulundu.





Yusuf'tan 'geçmiş olsun' mesajlarına teşekkür


Trabzonsporlu Yusuf Erdoğan, Beşiktaş taraftarına ve siyah-beyazlı ekibin Portekizli futbolcusu Ricardo Quaresma'ya "geçmiş olsun" mesajları için teşekkür etti.Bordo-mavili oyuncu, sosyal medyadaki Instagram hesabından açıklamada "Öncelikle Beşiktaş taraftarına 'geçmiş olsun' mesajları için çok teşekkür ederim. Quaresma'nın da soyunma odasına gelip daha sonra da sosyal medyadan özür mesajı çok ince bir davranıştı. Allah'a çok şükür verilmiş sadakamız varmış. Allah beterinden saklasın, herkese tekrar çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.



Kazım Koyuncu belgeseli


Trabzonspor tarafından hazırlanan, 2005 yılında vefat eden sanatçı Kazım Koyuncu'nun taraftarlığının anlatıldığı belgesel yayınlandı. YouTube üzerinden yayın yapan Trabzonspor TV'den "En Sevdali Yanımız: Kazım'ın Trabzonspor'u" belgeseli gösterime girdi. Belgeselde, Koyuncu'nun bordo-mavi renklere olan tutkusu, Trabzonspor için yaptığı iki marşın hikayesi de ele alındı.




#Trabzonspor
#Yusuf Erdoğan
#Ricardo Quaresma
7 yıl önce