|

Trabzonspor'un skorer dörtlüsü

Trabzonspor'da Dame N'Doye, Uğur Demirok, Yusuf Yazıcı ve Olcay Şahan, takımlarının ikinci yarıdaki en skorer isimleri olarak, bordo-mavililerin yakaladığı çıkışta başrol oynadı.

Yeni Şafak
04:00 - 23/03/2017 Perşembe
Güncelleme: 19:28 - 24/03/2017 Cuma
Yeni Şafak
Trabzonspor
Trabzonspor

Süper Lig'de 9 maçtır kaybetmeyen Trabzonspor'da 4 futbolcu, ikinci yarıda atılan gollerde pay sahibi oldu. Bordo-mavili takımda, N'Doye ve Uğur Demirok 3'er gol, 1'er asist; Yusuf Yazıcı 3 gol ve 3 asist, Olcay Şahan ise 1 gol ve 5 asistle takımı sırtladı. İkinci yarıda Uğur, Yusuf ve Olcay 9maçta, Dame N'Doye ise 8 karşılaşmada forma şansı buldu.


Trabzonsporda ikinci yarıda skora en çok katkı sağlayan 4 oyuncu arasında en istikrarlısı ise 9 maçta 804 dakika sahada kalan Olcay Şahan oldu. 29 yaşındaki orta saha oyuncusunu 9 maçta 785 dakika ile Uğur Demirok takip etti. Bordo-mavililerde, ligin ikinci yarısında genç futbolcu Yusuf Yazıcı 9 maçta 707 dakika, 32 yaşındaki Senegalli forvet Dame N'Doye ise 8 mücadelede 470 dakika süre aldı.



DAME N'DOYE TATİLDE BİLE DURMAK BİLMİYOR


Trabzonspor'da son maçlarda yükselen formu ile dikkat çeken forvet oyuncusu Dame N'Doye, izin günlerini de çalışarak geçiriyor. Süper Lig'in 25. haftasında oynanan Galatasaray maçının ardından 3 günlük izne çıkan bordo-mavililerde Senegalli futbolcu, tatilde de çalışmalarını aksatmıyor ve formunu korumaya göyret gösteriyor.



Durica: Formamı özledim


Süper Lig'de Alanyaspor maçında sakatlanan ve sol diz dış yan bağında ikinci derece yaralanma tespit edilen Durica, artık tamamen iyileştiğini ve oynamak istediğini söyledi. 36 yaşındaki stoper, "Milli arada idman eksiğini gidereceğim. Rize maçında oynamak istiyorum" dedi.



Şimdi sırada Rize var


Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukcu, Süper Lig'de karşılaşacakları Çaykur Rizespor maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Çubukcu, "Trabzonspor'un başarısı, Trabzon kentine direkt olarak etki yapıyor. İnsanların moral düzeyi üst seviyeye çıkıyor. Trabzonspor'un ikinci yarı elde ettiği başarıyı pekiştirebilmesi için önümüzdeki maçlarda elde edeceğimiz başarılarda önemli rol oynayacaktır" dedi. En önemli maçın önlerindeki karşılaşma olduğunu belirten Çubukcu, "2 Nisan Pazar günü komşumuz Çaykur Rizespor ile oynayacağımız maç bizim için çok önemli. Taraftarlarımız, takımlarına sahip çıktığı sürece bunun karşılığını hep birlikte alacağız" ifadelerini kullandı.



İki farklı Arjantinli


Trabzonspor'un sezon başında ve devre arasında takıma kattığı iki Arjantinli oyuncudan birisi tavan yaparken diğeri dibi gördü. Sezon başında Kızılyıldız'dan kadroya dahil edilen Luis İbanez, sadece 5 lig maçında 211 dakika görev yaptı, son 13 maçta kadroda yer alamadı. Bordo-mavililerin devre arasında tranfer ettiği diğer Arjantinli futbolcu Emmanuel Mas ise zirve yaptı. San Lorenzo'dan transfer edilen sol bek oyuncusu, ligin ikinci bölümünde 9 maçın tamamında 810 dakika forma giydi. 28 yaşındaki futbolcu, Kasımpaşa deplasmanında 1-0 kazanılan maçta takımın galibiyet golünü attı. Mas, bu performansıyla Arjantin Milli Takımı'na da davet edildi.










#Trabzonspor
#Dame N'Doye
#Olcay Şahan
7 yıl önce