|

Transferi Galatasaray'dan önce açıkladılar

Galatasaray'da anlaşılan isimlerin bir türlü KAP'a açıklanmaması taraftarlar arasında endişelere sebep olurken Futbolcu ve takım bilgilendirme sitesi Transfarmarkt, ilginç bir hamleye imza attı ve sarı kırmızılıların transferini kulüpten önce duyurdu.

Yeni Şafak
11:40 - 22/06/2017 Perşembe
Güncelleme: 11:51 - 22/06/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Maicon, geçtiğimiz sezon başında Sao Paulo'ya 12 milyon Euro karşılığında Porto'dan transfer edilmişti.
Maicon, geçtiğimiz sezon başında Sao Paulo'ya 12 milyon Euro karşılığında Porto'dan transfer edilmişti.

Galatasaray'da transferlerin borsaya bildirilmemesi taraftarlar arasında tartışmalara neden olurken futbolcu ve takım bilgilendirme sitesi Transfarmarkt, sarı kırmızılıların bir transferini kulüpten önce duyurdu.

Futbol dünyasının bilgi kitapçığı konumundaki site, Sao Paulo'da forma giyen Brezilyalı stoper Maicon'un profilini güncelledi. Site, 28 yaşındaki futbolcunun 7 milyon Euro karşılığında Galatasaray'a transfer olduğunu transfer geçmişine ekledi. Güncel kulüp bilgisi olarak da Galatasaray'ın ismi yazıldı.


  • Güçlü ve hırslı yapısıyla dikkat çeken futbolcu, Porto'da oynadığı dönemde bir çok Avrupa kulübünün transfer gündemine girmişti. 28 yaşındaki futbolcu geçtiğimiz sezonun başında ise radikal bir karar alarak ülkesi takımlarından Sao Paulo'ya tam 12 milyon Euro karşılığında imza atmıştı.

https://www.youtube.com/embed/nPagd9EcB-s

#Maicon
#Galatasaray
#Sau Paulo
7 yıl önce
default-profile-img