|

TSK'dan ata sporuna tam destek

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın ile güreş antrenörü Mehmet Ayhan, Genelkurmay 2. Başkanı Orgeneral Yaşar Güler'i makamında ziyaret etti. Heyet, Orgeneral Yaşar Güler'e, 01-11 Ekim 2015 tarihleri arasında Güney Kore'de yapılacak 6. CISM Askeri Olimpiyat Oyunları öncesinde başarı temennisinde bulundu.

Yeni Şafak
12:59 - 9/07/2015 Perşembe
Güncelleme: 10:02 - 9/07/2015 Perşembe
IHA

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) olarak ata sporu güreşe her zaman tam destek verdiklerini ve desteklerinin bundan sonra da süreceğini dile getiren Orgeneral Yaşar Güler, Olimpiyatlara iyi hazırlandıklarını söyledi. Spor Gücü Komutanlığı Güreş Milli Takımı olarak Askeri Olimpiyatlar'da Türkiye'yi temsil edeceklerini hatırlatan Güler, "Böylesine büyük bir organizasyonda Türk Bayrağı'nı dalgalandırmak ve İstiklal Marşımızı okutmak istiyoruz. Güreş federasyonu ile sürekli olarak istişarede bulunarak askerliğini yapmakta olan pehlivanımızın performansını üst seviyede tutuyoruz. TSK olarak güreşçilerimizi daima destekleyeceğiz" dedi.



Aydın: Kore'de en iyi şekilde temsil edeceğiz

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Türk güreşi için çok önemli bir kurum olduğunu belirten Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, Ekim ayında Güney Kore'de düzenlenecek Askeri Olimpiyat Oyunları'nda mindere çıkacak sporculara güvendiklerini ve bütün imkanlarını kendileri için seferber edeceklerini açıkladı. Spor Gücü Komutanlığı Güreş Milli Takımı'nın çok iyi sporcuları bünyesinde barındırdığını vurgulayan Musa Aydın, "Kore'de en iyi şekilde temsil edileceğimize inanıyorum" diye konuştu.


Görüşmenin ardından, federasyon başkanı Musa Aydın, Genelkurmay 2. Başkanı Orgeneral Yaşar Güler'e şilt takdim etti.

#Musa Aydın
#Orgeneral Yaşar Güler
#Askeri Olimpiyat Oyunları
9 yıl önce