|

Tuchel'in Emre Mor planı ortaya çıktı

Borussia Dortmund'un Türk yıldızı Emre Mor'un son dönemlerde Alman kulübünde forma şansı bulamaması tartışmalara neden olmuştu. Genç futbolcunun takımdan gönderileceği iddia edilirken gerçek ortaya çıktı.

Yeni Şafak ve
13:20 - 3/12/2016 Cumartesi
Güncelleme: 13:38 - 3/12/2016 Cumartesi
Yeni Şafak
Borussia Dortmund Teknik Direktörü Tuchel'in Emre Mor'u neden oynatmadığı ortaya çıktı.
Borussia Dortmund Teknik Direktörü Tuchel'in Emre Mor'u neden oynatmadığı ortaya çıktı.

2016 Avrupa Şampiyonası öncesi ve sırasında Türk Milli Takımı'nda gösterdiği performansla Borussia Dortmund'un yolunu tutan Emre Mor, 5 Kasım'da oynanan Hamburg maçından bu yana Dortmund forması giyemiyor.



Milli futbolcunun Alman kulübünde oynayamamasının ardından ortaya, kulüpten gönderileceği iddiaları atılırken gerçek ortaya çıktı. Dortmund Teknik Direktörü Tuchel'in uzun süredir forma şansı vermediği futbolcunun fiziksel eksikliği sebebiyle oynayamadığı ve genç yıldız için özel bir program hazırlandığı öğrenildi.



Son günlerde sosyal medyada sürekli olarak fiziksel çalışmalar yaptığı görülen futbolcunun bu çabasının arkasından Tuchel çıktı. Dortmund teknik heyetinin milli futbolcunun fiziksel kapasitesini arttırmak için bir program hazırladığı ve genç yıldızın da bu program dahilinde çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.



Hatırlanacağı üzere Emre Mor, önceki günlerde sosyal medyadan bir paylaşımda bulunmuştu. Yıldız oyuncu o paylaşımında fiziksel olarak önemli bir gelişim gösterdiği görülmüştü.





Video: Emre Mor Ronaldo'yla ne konuştuklarını anlattı






#Emre Mor
#Borussia Dortmund
7 yıl önce