|

Tudor: Bruma bir hata yaptı

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Rizespor kadrosuna almadığı Bruma ile ilgili "Bir hata yaptı ve o yüzden İstanbul'da kaldı" dedi.

Yeni Şafak
09:21 - 19/02/2017 Pazar
Güncelleme: 09:40 - 19/02/2017 Pazar
IHA
38 yaşındaki Hırvat hoca Galatasaray teknik direktörü olarak çıktığı ilk maçtan 1 puanla ayrıldı.
38 yaşındaki Hırvat hoca Galatasaray teknik direktörü olarak çıktığı ilk maçtan 1 puanla ayrıldı.

Tudor, deplasmanda 1-1 berabere kaldıkları Çaykur Rizespor maçı sonrası İstanbul'da kalan Buruma ile ilgili yöneltilen sorulara şöyle cevap verdi;



"Oyuncular kendi işini yapmalılar"

  • "Bruma çok önemli bir oyuncu, sevdiğim bir oyuncu genç oyuncu olduğunu da unutmamak lazım. Bir hata yaptı ve o yüzden İstanbul'da kaldı. Pazartesi gününden itibaren bizimle birlikte olacak. Öncelikle dışarıdan sanki bir komutan gibi gözüküyorum belki, birisi sözümü dinlemezse hemen onu kadro dışı bırakacak, gönderecek birine mi benziyorum bilmiyorum ama kesinlikle öyle biri değilim. Benim inandığım bir şey var. Oyuncular kendi işini yapmalılar, hocalar da kendi işini yapmalılar. En üste kulüp ve camia vardır. Herkesin kendi görevini yapması gerekiyor. Diğer taraftardan en yukarı da kulüp vardı. Bununla ilgili de ne az ne fazla daha söylenecek bir şey yoktur"



Rizespor kadrosuna alınmayan Bruma bu sezon sarı-kırmızılı formayla çıktığı 26 resmi maçta 7 gol atarken 9 da asist yapma başarısı gösterdi.


@bruma_7'in paylaştığı bir gönderi ()





#Igor Tudor
#Bruma
7 yıl önce