|

Tudor'un geleceği tartışılıyor

Galatasaray'a büyük umutlarla getirilen teknik direktör Igor Tudor'un geleceği tartışılıyor. Hırvat çalıştırıcının, sarı-kırmızılılardaki sonunu Beşiktaş, Trabzonspor ve Fenerbahçe yenilgileri hazırladı

Yeni Şafak ve
04:00 - 26/04/2017 Çarşamba
Güncelleme: 23:52 - 25/04/2017 Salı
Yeni Şafak
Igor Tudor
Igor Tudor

Galatasaray'da Hırvat teknik adam Igor Tudor'un geleceği tartışmaya açıldı. Sarı-kırmızılı yönetim, şampiyonluk yarışından uzaklaşılmasının ardından Şampiyonlar Ligi'ne de katılma olasılığının zora sokulmasını endişeyle izliyor.

Bazı yöneticiler, Tudor ile gelecek sezona başlanmasının doğru olmayacağı görüşünde. Ancak Başkan Dursun Özbek, gelecek sezonda da Tudor'un takımın başında olacağını ifade etmişti. Jan Olde Riekerink görevden ayrıldığında zirve ile puan farkı 5 iken şu an 15'e çıkması ve Tudor'un Beşiktaş, Trabzonspor ve Fenerbahçe'ye kaybetmesi kredisini azaltmış durumda. Yönetimin, sezon sonundaki sıralamaya göre Tudor hakkında ayrılık kararı verme olasılığı bulunuyor. Dursun Özbek, istikrar için Hırvat çalıştırıcıya şans verilmesini savunsa da, yönetimin bir bölümü gelecek sezon yapılanmasının daha tecrübeli bir teknik adamla gerçekleştirilmesi fikrinde birleşiyor.

Özbek yeniden Florya'da

Galatasaray’ın Fenerbahçe ile oynadığı ve 1-0 yenildiği derbi öncesi Florya’ya 3 kez giderek teknik heyet ve oyuncular ile yemek yiyen Başkan Dursun Özbek, Pazartesi günü Bursaspor ile deplasmanda oynanacak karşılaşma öncesi yine Florya'ya gidecek. Özbek ayrıca uzun bir aradan sonra deplasman maçına giderek takıma destek verecek.

Galatasaray'da Avcı harekatı

Galatasaray yönetimi sezon sonunda takımın başına getirmek için yeni hoca arayışlarına başladı. Tudor’un derbilerdeki başarısızlığı ve ilk 2'den kopmasının yanı sıra, takımda çok fazla sevilmemesi yolların ayrılmasında etken olacak. Sezon sonunda Başakşehir ile başarılı bir sezon geçiren ve sözleşmesi sona erecek olan Abdullah Avcı, sarı-kırmızılı takımın gündeminde ilk sırada yer alıyor. Avcı, geçtiğimiz sezon Galatasaray’ın kendisine iki kez yaptığı teklifi, sözleşmesi devam ettiği için kabul etmemişti. Abdullah Avcı’nın bu defa sarı-kırmızılı kulüpten resmi teklif gelmesi halinde Galatasaray’da çalışmayı kabul edeceğini belirttiği öğrenildi.

#​​​Galatasaray
#Igor Tudor
7 yıl önce