|

Tüm şehir F.Bahçeyi bekliyor

Trabzonspor'un Slovak yıldızı Matus Bero, bordo-mavili takım ile Fenerbahçe arasındaki rekabetin inanılmaz boyutlarda olduğunu ifade ederek, “Şehirde herkes 16. haftada oynanacak Fenerbahçe maçını bekliyor. Solunumun durduğu ve tam bir düello olduğu söyleniyor” dedi

Yeni Şafak ve
04:00 - 9/12/2016 Cuma
Güncelleme: 06:01 - 9/12/2016 Cuma
Yeni Şafak

Trabzonspor'un Slovak futbolcusu Matus Bero, ülkesinin basınına açıklamalarda bulundu. Süper Lig'in 16. haftasında karşılaşacakları Fenerbahçe maçını tüm şehir ile birlikte beklediklerini söyleyen 21 yaşındaki kanat oyuncusu, "Büyük bir derbi olduğu söyleniyor. Şehirde herkes 16. haftadaki Fenerbahçe maçını bekliyor. Solunumun durduğu ve tam bir düello olduğu söyleniyor" ifadelerini kullandı. Galatasaray'ı 1-0 mağlup ettikleri karşılaşmadaki atmosferi anlatan Bero, "Stadyumlarda sıcak bir atmosfer var. Özellikle Galatasaray ile oynadığımızda cehennem gibiydi. Sahaya ısınmaya çıktığımda bana titreme geldi" dedi. Son hafta Kayserispor deplasmanında Trabzonspor'un tek golünü atan Bero, "Attığım gol sadece beni rahatlatmadı, aynı zamanda takım için büyük bir bağ oluşturdu. Zaferlere yardımcı olacağımı düşünüyorum ancak şu ana kadar bunu çok başaramamıştık. 3 puan almamız önemliydi. Benden gol bekliyorlar ancak lige alışmaya çalışıyorum. Attığım gol bana yardımcı olacaktır" diye konuştu.



DURICA BÜYÜK FUTBOLCU


Takımdaki bir diğer Slovak oyuncu Jan Durica ile olan ilişkilerinden de bahseden Matus Bero, "Durica harika bir insan ve büyük bir futbolcu. Kulübün en saygın oyuncularından biri ve ona sahip olmak büyük bir artı. Jan ile birlikte genelde alışveriş merkezine gidiyoruz ve kahve içiyoruz ya da akşam yemeği yiyoruz" dedi. Trabzon hakkında da açıklamalarda bulunan Bero, "İlk bakışta büyük bir şehir gibi görünüyor ancak çok seçenek yok. Merkezine kısa bir yürüyüş yetiyor" ifadelerini kullandı.



MUAZZAM TARİHE SAHIP


Trabzonspor'un Türkiye'de 4. büyük olduğunu da vurgulayan Slovak futbolcu, "Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin hemen arkasında yer alıyor. Muazzam bir tarihi var. Şu an için başarısız ve utanç verici bir durumdayız. Taraftarların ve kulüp yönetiminin beklentisi oldukça yüksek" diyerek sözlerini tamamladı.



Başkan Usta'dan birlik çağrısı


Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, "Trabzonsporumuz ayrışarak değil, birleşerek ancak güçlü olabilir, ayakta kalabilir" dedi. Usta, bugün Adana ile karşılaşacaklarını anımsatarak, "Ertesi gün de KTÜ Atatürk Kültür Merkezi'nde olağan mali genel kurulumuzu gerçekleştireceğiz. Önce takımımıza destek olacağız, ardından mali genel kurulumuzda oy kullanma hakkına sahip üyelerimizle birlikte kulübümüzün dününü, bugününü ve yarınlarını konuşacağız" dedi.


#Trabzonspor
#Matus Bero
#Fenerbahçe
7 yıl önce