|

Tuncay Şanlı: Kendimi izlerken şaşırdım

Spor Toto 3'üncü Lig 3'üncü Grup ekiplerinden Sakaryaspor'un teknik direktörü Tuncay Şanlı şampiyonluğu hedeflediklerini belirtti. Şanlı ayrıca, takımının attığı gol sonrası yaşadığı sevinci anımsatarak hala kendisini futbolcu gibi hissettiğini söyledi.

Yeni Şafak
16:39 - 9/11/2016 Çarşamba
Güncelleme: 13:50 - 9/11/2016 Çarşamba
IHA
Futbola başladığı kulüp olan Sakaryaspor'un başında iki maça çıkan Tuncay Şanlı iki galibiyet aldı.
Futbola başladığı kulüp olan Sakaryaspor'un başında iki maça çıkan Tuncay Şanlı iki galibiyet aldı.

Sakaryaspor Teknik Direktörü Tuncay Şanlı, kulübün tesislerinde basın toplantısı düzenledi. Sakaryaspor Başkanı İsmail Gürses'in de katıldığı basın toplantısında Tuncay Şanlı kazanılan 2 maç sonrası oluşan olumlu havadan memnun olduklarını belirterek, "2 maç kazandığımız için mutluyuz, fakat çok uzun bir maratonun içindeyiz ve bu maratonun sonunda şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz. İşte bu yüzden bundan sonra her maçı düşünerek hareket edeceğiz. Elbette bu yolda puan kayıpları da olacak ama şampiyonluğa giden yolda bizim için her maç final niteliğinde" dedi.



"Kendimi bir futbolcu gibi hissettim
"

Takımının attığı gol sonrası yaşadığı sevinci anımsatarak hala kendini futbolcu gibi hissettiğini belirten Tuncay Şanlı şöyle devam etti:



  • "Profesyonel futbol hayatıma burada başladım. Teknik direktörlük hayatıma da burada yola çıktım. Amacımız üst lige çıkarak yola devam etmek. Sakaryaspor'un geçmişi ve mazisi büyüktür. Bunun ağırlığını bilerek göreve geldim. Bunu son maçta gördük. Kendimi bir futbolcu gibi hissettim. O ekibin bir parçası olarak o duyguyu herhalde sözlerle değil yaşayarak görmek gerekiyor. Kendimi izlerken şaşırdım açıkçası çünkü o sahaya yıllar sonra teknik adam olarak çıkıyorsunuz. O takımın bir parçası olarak çıkıyorsunuz, kolay değil"
#Tuncay Şanlı
#Sakaryaspor
7 yıl önce