|

Tuncay Şanlı resmen teknik direktör oldu

Spor Toto 3'ncü Lig ekiplerinden Sakaryaspor'da 4 yıllık sözleşmeye imza atan Fenerbahçe ve milli takımın eski oyuncusu Tuncay Şanlı, "Tecrübesiz olabiliriz ama yüreğimiz var" dedi.

Yeni Şafak
16:16 - 28/10/2016 Cuma
Güncelleme: 13:29 - 28/10/2016 Cuma
DHA
Son olarak Hindistan Ligi ekiplerinden FC Pune City takımında forma giyen Tuncay Şanlı, futbola başladığı kulüp olan Sakaryaspor'un yeni teknik direktörü oldu.
Son olarak Hindistan Ligi ekiplerinden FC Pune City takımında forma giyen Tuncay Şanlı, futbola başladığı kulüp olan Sakaryaspor'un yeni teknik direktörü oldu.

Tuncay Şanlı ve yardımcıları Mehmet Aurelio ile Ali Kurtuluş bugün özel bir hastanede sağlık kontrolünden geçtikten sonra kulübün tesislerinde düzenlenen törenle sözleşmeyi imzaladı.



Eski kulüp başkanları, yöneticiler, eski futbolcular, alt yapı futbolcuları, taraftarların katıldığı imza töreninde konuşan Kulüp Başkanı İsmail Gürses, şunları söyledi:



"Bu riski göze aldık"

"Zor bir 3 hafta geçirdik. Bir el değmesi gerekiyordu. Kongrede de söyledik bizim önceliğimiz kurumsallaşma. Bu 7 yılın sonunda Sakaryaspor'da Bayern Münih'te olduğu gibi, futbolu bilen eski futbolcularımız tarafından yönetilecektir. Kalıcı başarı için de istikrar gerekiyor. Bir tercih yapmamız gerekiyordu. Tercihimizi kariyerli isimlerle de yapabilirdik. Bu kardeşimiz Sakarya'da doğdu. Ben bu riski göze aldım, Tuncay kardeşim de göze aldı. Yola koyuldu. Hodri meydan."



"Yüreğimizi ortaya koyuyoruz"

Tuncay Şanlı ise, "Ben profesyonel olurken ilk imzamı buraya atmıştım. Şimdi de teknik adamlıkta tekrar buradayım. İmzamı atıyorum. Ekibimle beraber yüreğimizi ortaya koyuyoruz. İnşallah hedeflerimiz doğrultusunda hep beraber başarıya gideceğiz" diye konuştu.






#Tuncay Şanlı
#Mehmet Aurelio
#Sakaryaspor
7 yıl önce