|

'Türk takımları bunu hep yapıyor'

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakiplerinden Celtic'in teknik patronu Deila, Türk takımları hakkında çok tartışılacak bir iddia ortaya attı.

Yeni Şafak
14:29 - 30/08/2015 Pazar
Güncelleme: 15:29 - 30/08/2015 Pazar
Diğer

UEFA Avrupa Ligi'ndeki grubunu değerlendiren Celtic teknik direktörü Ronny Deila, ilginç ifadeler kullandı ve Türk takımlarının transfer ettikleri oyuncuların paralarını ödemediğini savundu.



Fotospor'da yer alan haberde, UEFA Avrupa Ligi'ndeki grubunu değerlendiren Celtic teknik patronu sarı-lacivertli kulüp için, "Biz, Fenerbahçe ve Ajax grubun üç iyi takımı. Ajax ve Fenerbahçe daha büyük takımlar. Çok büyük destekçileri var. Bu üç takım grubu forse edecektir. Robin van Persie, Fenerbahçe'ye gitti. Fakat onlar hakkında daha fazla bilgim yok. Çok para harcadılar. Ama zaten tüm Türk takımları bunu yapıyor. Gerçi hepsini de ödemiyorlar ya" diyerek ilginç bir yorum yaptı.



'Van Persie fantastik, Nani sanatçı'

Celtic'in kalecisi Cragi Gordon ise Robin van Persie ile karşılaşmak için sabırsızlandığını açıkladı. Grubu Scotsman gazetesine değerlendiren İskoç kaleci, "O dünya çapında bir golcü. Eğer kendimizi büyük takımlar ve büyük oyuncular karşısında test etmek istiyorsak tam fırsatı. Teknik, fantastik bir oyuncu. Ama orada sadece o yok. Nani ve birkaç çok üst düzey oyuncuları daha var. Nani de daha önce Avrupa'da sahnede almış bir başka üst kalite sanatçıdır" dedi.



#Ronny Deila
#fenerbahçe
#celtic
#uefa avrupa ligi
9 yıl önce