|

Türkiye'nin ilk ekolojik stadında sona doğru

Medicana Sivasspor'a ev sahipliği yapacak olan 27 bin 500 kişilik Türkiye'nin ilk ekolojik stadı Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda sona yaklaşıldı.

Yeni Şafak
18:15 - 29/03/2016 Salı
Güncelleme: 15:16 - 29/03/2016 Salı
IHA

Tamamlandığında Türkiye'nin en modern stadyumlarından biri olacak Yeni 4 Eylül Stadyum'unda çalışmalar aralıksız sürüyor.



Türkiye'nin ilk ekolojik stadyumunda betonarme ve çelik imalatları, dış cephe kaplaması, stat aydınlatma, çatı imalatları, çim serme işlemleri, zemin ısıtma, skorboard, kale direkleri, ince imalatlar, koltuk montajının tamamı bitirilirken, stadyumda yedek kulübelerin montajına ise bugün başlandı.




27 bin 500 seyirci kapasiteli stadyumda, 50'nin üzerinde loca, tribün ısıtma, yağmur ve kar sularının toplanıp kullanma, güneş enerji panelleri, mağaza, kafe, mescit, lokanta, amatör kulüpler içinde soyunma odaları, 90 araçlık canlı yayın araç alanı ve toplam bin 118 araçlık otopark bulunuyor.






Çevre düzenlemesi yüzde 58 seviyesinde devam eden stadyumun altyapı, VIP ve basın tribününün koltuklarının takılma işlemleri ise önümüzdeki günlerde başlayacak.





#4 Eylül Stadyumu
#Sivasspor
8 yıl önce