|

'Türkler bize cehennemi yaşatacak'

Hollanda, İzlanda'ya kaybedince Türkiye maçı iki milli takım için de daha kritik bir hale gelirken G.Saray'ın yıldızı Wesley Sneijder, yarınki maç öncesi Hollanda basınına konuştu.

Yeni Şafak
12:17 - 5/09/2015 Cumartesi
Güncelleme: 09:25 - 5/09/2015 Cumartesi
Yeni Şafak

Hollanda Milli Takımı ile Türkiye karşısında forma giyecek yıldız futbolcu, NUSport'a verdiği demeçte "Takım arkadaşlarımın beklentileri gerçekleştirmesi için elimden geldiğince yardımcı olacağım. Türkiye için bu maç son şans olacak. Bize cehennem atmosferi yaşatacaklardır. Başımızı derde sokmak için her şeyi yapacaklardır. Ama onlara ayak uydurmamalı kendi işimize bakmalıyız" ifadelerini kullandı.



Takım olarak güvenlerinin düştüğünü de saklamayan Hollandalı yıldız, "İzlanda maçı sonrası güvenimiz daha da düştü. Ama başımızı dik tutmalıyız. Türkiye'ye karşı mücadeleci olmalıyız" dedi.



Sneijder formda

Hollanda'nın İzlanda'ya 1-0 kaybettiği karşılaşmaya ilk 11'de başlayan, 90 dakika sahada kalan Wesley Sneijder, Robben sakatlanıp oyundan çıktıktan sonra kaptanlık pazubandını da taktı. Hollandalı yıldız, 4'ü isabetli 6 şut, 62 toplam pas, yüzde 79 pas başarı yüzdesi ve 79 topla buluşma gibi istatistiklerle bireysel olarak iyi bir maç çıkardı.


#wesley sneijder
#hollanda
#tükiye
#euro 2016
9 yıl önce