|

Üç büyükleri birbirine düşüren futbolcu: Kaan Ayhan

Süper Lig'de 2019 yılından itibaren yabancı sınırlamasının tekrar uygulanması beklenirken dev kulüpler şimdiden piyasadaki yerli oyuncular için araştırmalarda bulunuyor. Bununla ilgili olarak en çok talep gören futbolcu ise Bundesliga 2'de forma giyen Kaan Ayhan.

Yeni Şafak
13:42 - 15/11/2017 Çarşamba
Güncelleme: 14:00 - 15/11/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Kaan Ayhan (En solda, üstte), A Milli Takım formasıyla şimdiye kadar 8 kez mücadele etti. Ayhan, son maçlarda sağ bekte görev yaptı.
Kaan Ayhan (En solda, üstte), A Milli Takım formasıyla şimdiye kadar 8 kez mücadele etti. Ayhan, son maçlarda sağ bekte görev yaptı.

Türkiye'de 2019 yılından itibaren tekrar yabancı sınırlamasının uygulanacağı konuşulurken Süper Lig'in güçlü ekipleri yerli futbolcu konusunda çalışmalarını hızlandırdı.

Bu kapsamda özellikle milli takım havuzundaki futbolcuları gündemlerine alan takımlarımızdan Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe, Bundesliga 2'de oynayan Kaan Ayhan'ın peşine düştü.

  • Sözleşmesi sezon sonunda sona erecek futbolcuya yoğun ilgi gösteren kulüplerimizin farklı menajerler aracılığıyla oyuncunun kapısını çaldığı öğrenildi. Fortuna Düsseldorf forması giyen futbolcunun kulübüyle yeni sözleşme konusunda henüz anlaşma sağlayamadığı ancak opsiyon hakkının kulübünde olduğu belirtildi.
Düsseldorf satmaya olumlu bakıyor

Kaan Ayhan'ı devre arasında Türk kulüplerine satarak bonservis bedeli almak isteyen Düsseldorf'un oyuncuyu sözleşmesinin bitmesine 6 ay kala paraya çevirmek istiyor. Türkiye'deki yabancı sınırı tartışmalarını da fırsata çevirmek isteyen kulübün en büyük kozu ise oyuncunun sözleşmesini uzatabilecek olması.

Maç günü//matchday! 🔴⚫️🇹🇷-🇭🇷

Kaan Ayhan (@kaan_ayh)'in paylaştığı bir gönderi ()

#Kaan Ayhan
#Süper Lig
#Fortuna Düsseldorf
6 yıl önce