|

Üç ismin biletini kesti

Galatasaray Teknik Patronu Hamza Hamzaoğlu'nun, 18 kişilik kadroya dahil etmediği Koray Günter ve Tarık Çamdal’ın kesin olarak gönderilmesini istediği, fazla forma şansı tanımadığı Olcan Adın'ı da gözden çıkardığı iddia edildi.

Yeni Şafak
13:00 - 7/10/2015 среда
Güncelleme: 13:25 - 7/10/2015 среда
Diğer

Galatasaray'da ocak ayı yolcuları şimdiden belli oldu. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, bu sezon fazla şans vermediği oyuncunun kulüpten ayrılığına onay verdi.



Fanatik'te yer alan habere göre, sarı-kırmızılı ekibin teknik patronu Hamza Hamzaoğlu, son maçlarda 18 kişilik kadroya bile dahil etmediği Koray Günter ve Tarık Çamdal'ın kesin olarak gönderilmesini istedi. Bu oyuncular öncelikte takasta kullanılacak. Eğer bu konuda başarı sağlanamazsa satılmaları için uğraşılacak. Aksi takdirde uygun bir fesih bedeliyle, sözleşmeleri sona erdirilecek. Kiralık formülününse son çare olarak düşünüldüğü öğrenildi.


Böylece bu iki oyuncunun maliyetinden kurtulan Sarı-Kırmızılılar, yeni transferler için bu bütçeyi kullanabilecek.



Olcay Adın gözden çıkarıldı

Ayrıca Hamza hocanın fazla forma şansı tanımadığı Olcan Adın da gözden çıkarılan bir diğer isim. Tecrübeli futbolcuya iyi bir teklif gelmesi halinde, gitmesine izin verilecek.



Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun ilk yarının son bölümüne kadar kadrodaki diğer futbolcuların da performanslarını yakından takip ederek, yeni bir rapor sunabileceği de konuşuluyor. Performansı tatmin edici olmayan oyuncuların ocak ayı transfer döneminde takasta kullanılabileceği ifade ediliyor.



Muhammet Demir listede

Bilindiği üzere Galatasaray'ın UEFA ile yaptığı Finansal Fair Play anlaşması gereği yapacağı yeni transferler için kaynak oluşturması gerekiyor. Cim Bom'un, Gaziantepspor'un hücum oyuncusu Muhammet Demir'le yakından ilgilendiği ve ara transfer döneminde kırmızı-siyahlı kulübün kapısını çalacağı iddia ediliyor.



#olcan adın
#galatasaray
#koray günter
#hamza hamzaoğlu
#tarık çamdal
9 лет назад