|

Ümit Davala: Fatih Terim projemizi destekledi

Tuzlaspor Teknik Direktörü ve aynı zamanda yöneticisi olan Ümit Davala, önemli açıklamalarda bulundu. Tuzla projesi ile ilgili değerlendirmelerde bulunan genç teknik adam, "Fatih Terim bize destek verdi" şeklinde konuştu.

Yeni Şafak
14:51 - 3/02/2017 Cuma
Güncelleme: 14:58 - 3/02/2017 Cuma
Diğer
Ümit Davala, Tuzlaspor'daki planları hakkında açıklamalarda bulundu.
Ümit Davala, Tuzlaspor'daki planları hakkında açıklamalarda bulundu.

Tuzlaspor'daki projelerinden bahseden Ümit Davala, Radyospor'a yaptığı açıklamada "4 arkadaş yönetimi devraldık, hedeflerimiz var. 2. Lig B Kategorisinde kalıcı olmak istemiyoruz. Bu sezon hedefimiz ligde kalmak fakat play-off potası hiç uzak değil. Gelecek yıl hedefimiz net şampiyonluk. Ülkemizde kulüpçülük mantığında bir ilki gerçekleştirdik. Bu işe girerken hiç korku yaşamadık zaten bu korkuyu yaşasaydık bu işe bulaşmazdık" dedi.



Radyospor'a konuşan Davala, Kupadaki Sivasspor maçına değinen Davala

, "

Devre arasında takvilerimiz oldu. Yeni transferlerimizde heyecan var. Şu anda 22 kişilik kadromuz var, takım içinde forma savaşını görebiliyoruz. Kupada ya tamam ya devam maçına çıkacağız. Sivasspor güçlü ve lig tecrübesi olan futbolculardan kurulu bir takım. Sentetik sahada birçok takım zorluk çekiyor, bu avantajımızı değerlendirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.



"Kişisel hedeflerim üst seviyede"


Kişisel hedeflerinin üst seviyede olduğunu belirten 43 yaşındaki teknik adam

,

"Ümit Milli Takım'da teknik direktörlük yaptım fakat kulüp bazında ilk deneyimim. Heyecan var, önümüzdeki haftalarda nereye gittiğimizi göreceğiz. Kişisel hedeflerim hep üst seviyede, gelecek yıl hedefimiz şampiyonluk. Tuzlaspor konusunu Fatih Terim hocamızla konuştuk, fikir alışverişi yaptık. Fatih hoca bizi desteklediğini ve bu projede olmamız gerektiğini söyledi" diye konuştu.






#Ümit Davala
#Tuzlaspor
7 yıl önce
default-profile-img