|

Ümit Karan'ın takımı ve Engin Baytar durdurulamıyor

Teknik Direktörlüğünü Ümit Karan'ın üstlendiği Malatyaspor USA, oynadığı üçüncü maçta da rakip ağlara gol yağdırdı. 5-1 sona eren mücadeleye ilk iki maçta olduğu gibi Engin Baytar damga vurdu.

Yeni Şafak
12:10 - 25/09/2017 Pazartesi
Güncelleme: 13:02 - 25/09/2017 Pazartesi
IHA
Malatyaspor USA üç maçını da kazanarak liderliğe yükseldi.
Malatyaspor USA üç maçını da kazanarak liderliğe yükseldi.

Amerika Cosmopolitan 1. Ligi’nde mücadele eden ve teknik direktörlüğünü Ümit Karan’ın yaptığı Malatyaspor USA takımı, kendi evinde güçlü rakibi Spring Valley ile karşılaştı ve müsabakayı 5-1'lik skorla kazandı.

Oynadığı 3 maçta 9 puan toplayarak liderlik koltuğuna oturan Malatyaspor USA’nın gollerini 12, 21, 34, 53 dakikalarda Engin Baytar ve 72. dakikada Arda Çolak attı.

Engin Baytar 3 maçta 10 gol attı

Galatasaray ve Trabzonspor'un eski futbolcusu Engin Baytar Malatyaspor USA formasıyla çıktığı 3 maçta 10 gol atma başarısı gösterdi.

Malatyaspor USA'nın ilk üç maçında aldığı skorlar;
  • Malatyaspor USA-ABD Brishna: 7-0
  • Malatyaspor USA-Sporting Astoria FC: 3-0
  • Malatyaspor USA-Spring Valley: 5-1

"Şampiyonluk kupasını Times Meydanı’nda kaldıracağız"

Malatyaspor USA Başkanı Teoman Mutlu hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirterek, "Şöyle açıklarsak, zaten ligin başında verdiğim beyanatı tekrar ediyorum, şampiyonluk kupasını ünlü Times Meydanı’nda takım olarak kaldıracağız. Bütün gurbetçi Türklere armağan edeceğiz. Buradan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören’e sesleniyorum, bu Türk takımına federasyon olarak sahip çıkıp destekleyin. Bütün Amerika’ya Türkiye’yi ve Malatya’yı tanıtıyoruz. Bu gurur bize yeter" şeklinde konuştu.


#Ümit Karan
#Engin Baytar
#Malatyaspor USA
7 yıl önce