|

Ümit Özat ilk transferini açıkladı

Gençlerbirliği'nde sözleşmesi 2 yıl uzatılan teknik direktör Ümit Özat, transfer çalışmalarıyla ilgili bilgi verirken Rizespor'la sözleşmesi feshedilen Ahmet İlhan ile anlaştıklarını söyledi.

Yeni Şafak
11:27 - 11/05/2017 Perşembe
Güncelleme: 11:53 - 11/05/2017 Perşembe
AA
Gençlerbirliği başında 27 resmi maça çıkan Özat; 12 galibiyet 6 beraberlik ve 9 mağlubiyet aldı.
Gençlerbirliği başında 27 resmi maça çıkan Özat; 12 galibiyet 6 beraberlik ve 9 mağlubiyet aldı.

Sözleşmesinin 2 yıl uzatılmasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Ümit Özat, başkent ekibinin yöneticileriyle daha önce konuştuklarını ve gelecek sezona ilişkin planlama çalışmasına başladıklarını söyledi.

Yeni sözleşmenin iki taraf için de hayırlı olmasını dileyen Özat, bundan sonra yaptıklarının daha iyisini gerçekleştirmek için çalışacaklarını kaydetti.

"Ahmet İlhan'ı aldık"

Özat, yönetimin gelecek sezondan beklentilerinin bulunduğunu ve daha iyisini istediklerini belirterek, şöyle konuştu:

  • "Zaten transferlere başladık. İlk olarak Ahmet İlhan'ı aldık. Bunun evvelinde Sırbistan, Danimarka, Fransa ve İsveç'e giderek yaklaşık 15'in üzerinde maç izledim. Bütçemize uyacak, gidecek oyuncuların yerini dolduracak, hem Türk futboluna hem Gençlerbirliği'ne faydalı olacak oyuncuları araştırmaya devam ediyoruz. 4-5 transfer yapacağız. İnşallah onlarla daha da güçlenip, seneye daha iyi bir Gençlerbirliği izlettiririz."

Ümit Özat'ın transferini açıkladığı Ahmet İlhan Özek geçtiğimiz günlerde Rizespor'la olan sözleşmesinin karşılıklı olarak feshetmişti.

Bu sezon 24 resmi maça çıkan Ahmet İlhan 2 gol atarken 2 de asist yapmıştı.

#Gençlerbirliği
#Ümit Özat
#Ahmet İlhan Özek
7 yıl önce