|

Umut Bulut'un menajeri transfer kararlarını açıkladı

Riekerink’in Danimarka’ya götürmediği Umut Bulut’un menajeri Ali Egesel, deneyimli oyuncunun Galatasaray'dan ayrılmayacağını söyledi.

Yeni Şafak
11:44 - 26/07/2016 Salı
Güncelleme: 11:52 - 26/07/2016 Salı
Diğer
Umut Bulut teknik direktör Riekerink tarafından Galatasaray'ın Danimarka kampına alınmamıştı. Umut'un menajeri Ali Egesel, oyuncunun gelecek sezon takımdan ayrılmayacağını ifade etti.  (Haber: Habertürk)
Umut Bulut teknik direktör Riekerink tarafından Galatasaray'ın Danimarka kampına alınmamıştı. Umut'un menajeri Ali Egesel, oyuncunun gelecek sezon takımdan ayrılmayacağını ifade etti. (Haber: Habertürk)

Galatasaray'da Tarık Çamdal, Olcan Adın, Endoğan Adili gibi isimlerle birlikte Danimarka kampına götürülmeyen ve gözden düştüğü belirtilen Umut Bulut'un takımdan gönderileceği ifade edilmişti.



Süper Lig'den birçok takımın da peşinde olduğu Umut Bulut hakkında yeni bir açıklama geldi. Umut'un 1 senelik daha kontratının bulunduğunu hatırlatan Egesel, “Yönetimin bu uygulaması tek taraflı... Umut'un ayrılmaya niyeti yok. G.Saray'da devam edecek. Ayrıca bize başka bir takımdan da teklif gelmedi" ifadelerini kullandı.


  • Bu açıklamanın ardından Galatasaray yönetiminin nasıl bir yol izleyeceği merak konusu oldu. Umut Bulut, geçtiğimiz sezon sarı kırmızılı formayla 7 gol attı. 4 de asist yaptı.








#Galatasaray
#Umut Bulut
#Ali Egesel
8 yıl önce