|

Ünlü pilot kadın pedi kullanacak

Sezon ikinci yarışı olan Malezya Grand Prix'nde piste çıkacak olan Mercedes pilotu Nico Rosberg, söz konusu pistin sıcaklık handikabı için ilginç bir çözüm buldu.

Yeni Şafak
15:27 - 27/03/2015 Cuma
Güncelleme: 13:31 - 27/03/2015 Cuma
Diğer

Alman pilot, ülkenin iklimi sebebiyle sıcak ve nemli havadan kaynaklanan ter problemi yüzünden Formula 1 pilotlarının bir numaralı korkulu rüyası olan Malezya Grand Prix'nde kadın pedi kullanma kararı aldı.



Başarılı pilot, ter damlalarının gözüne süzülmesini ve yarış esnasında görüş açısını olumsuz yönde etkilemesini engelemek için kaskının içine kadın pedi yerleştireceğini söyledi.



Nico Rosberg, "Çok fazla terlediğim zaman gözlerim açısından sıkıntı oluyor. Kaskımın içinde de bir çeşit bandana var. Bu benim özel numaram ama sizinle paylaşmamın sakıncası yok. Kaskımın içine, kadınların iç çamaşırlarının içine koydukları şeyi koyuyorum" dedi.



Yetenekli pilotun bu sözlerinin üzerine "Yani taytı mı kastediyorsunuz" sorusunu yönelten muhabir, daha sonra en net cevabı aldı. Nico Rosberg, "Kadın pedi kullanıyorum. Teri emmesi için kaskımın içinde alnıma kadın pedi koyuyorum" dedi.



(Sporx)




#formula 1
#nico rosberg
#mercedes
#kadın pedi
#orkid
9 yıl önce