|

Üsküdar'ın kedileri Acıbademspor'a emanet

İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden Acıbademspor, Üsküdar Belediyesi'yle ortaklaşa gerçekleştirdiği 'Em-Pati' projesiyle sokak kedilerine kol-kanat geriyor.

Yeni Şafak ve
10:03 - 6/02/2015 Cuma
Güncelleme: 08:26 - 6/02/2015 Cuma
Yeni Şafak

Acıbademspor Kulübü Başkanı Oğuzhan Atagün yaptığı açıklamada, "Acıbademspor olarak spotif faaliyetlerin yanısıra sosyal hizmetlere de önem veriyoruz. Bu doğrultuda, Üsküdar Belediyesi'nin de yardımlarıyla, sokakta yaşayan dostlarımızı koruma adına 'em-pati' projemizi başlattık. Bu çerçevede Kadıköy ve Üsküdar bölgelerinde değişik yerlere kedi otelleri kurduk. Bu otellere sürekli olarak mama takviyesi yapmaktayız. Ayrıca soğuk havalarda, karlı ve yağmurlu gecelerde devriye aracımız gezmekte. Zor durumda olan, yaralı kedilerin bakımını, tedavisini yaptırıyoruz" dedi.


Hem iyilikte hemde ligde şampiyon!

Öte yandan Acıbademspor geçtiğimiz günlerde sona eren İstanbul 1. Amatör Lig'de 13. Grup'u şampiyon olarak tamamladı. İki yıl önce kapanmanın eşiğindeyken genç başkan Oğuzhan Atagün tarafından devralınan Bordo-Beyazlılar böylece iki yıl üst üste şampiyon olup tarihlerinde ilk kez Süper Amatör Lig'e yükseldiler.

#Acıbademspor
#Oğuzhan Atagün
#Em-Pati
#Kedi
#Kedi Oteli
9 yıl önce