|

Üst üste 10 yıl şampiyonluk

Süper Lig'de geçen sezon haklı bir şampiyonluk elde ettiklerini belirten Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, “Bir şampiyonlukla yetinmeyeceğiz” diyerek iddialı konuştu.

Yeni Şafak ve
04:00 - 16/11/2016 Çarşamba
Güncelleme: 01:23 - 16/11/2016 Çarşamba
Yeni Şafak

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Fransa'da yayın yapan bir haber sitesinin sorularını yanıtladı. "Beşiktaş'ı diğer takımlardan iyi yapan nedir?" sorusuna, “Tevazu, adalet ve rakiplere saygı” diyerek cevap veren Orman, “UEFA'nın kulüplerin eşit şartlarda yarışması için ortaya koyduğu mali fair-play kriterleri kapsamında ceza almıştık. Adil ve doğru bir karardı. Kurallara uymadığı için Beşiktaş çok şeyler kaybetti” diye konuştu.



Süper Lig'de haklı bir şampiyonluk elde ettiklerini dile getiren Orman, “Bir şampiyonlukla yetinmeyeceğiz. Benim hayalim 10 yıl üst üste şampiyonluk yaşamak" dedi. Orman sorulan diğer sorularla ilgili olarak ise kısaca şu açıklamalarda bulundu: "Fransa'da PSG ile iyi ilişkilerimiz var. Arda Turan'a destek olmak için Barcelona'yı tutuyorum. Manchester City, son dönemlerde Manchester United'dan daha popüler. Pascal Nouma, bizden biri. Hayatını Beşiktaş'a adamış bir futbolcuydu. Altın Top'ta Cristiano Ronaldo'yu favori olarak görüyorum. Quaresma ile birlikte Avrupa şampiyonluğu kazandılar.”

#Beşiktaş
#Fikret Orman
#Şampiyonluk
7 yıl önce