|

Usta'dan istikrar vurgusu

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Başakşehir ile golsüz berabere sonuçlanan müsabakanın ardından sosyal medya hesabından paylaştığı mesajla istikrar vurgusu yaparak, “Günlük tavırlarla yeteri kadar bedel ödendi. Temel ilkemiz, stratejik iş planıyla sürekli gelişim ve istikrar” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 23/05/2017 Salı
Güncelleme: 08:38 - 23/05/2017 Salı
Yeni Şafak
Trabzonspor Başkanı, puan kayıplarını konuşmak için teknik heyetle bir araya geldi
Trabzonspor Başkanı, puan kayıplarını konuşmak için teknik heyetle bir araya geldi

Süper Ligin 32. haftasında sahasında Başakşehir ile golsüz berabere kalan Trabzonspor’da puan kayıpları devam ediyor. Son haftalarda yaşanan düşüş nedeniyle eleştiri oklarını üzerine çeken ve Başakşehir maçında oyuncu değiştirme sırasında Rodallega ile taraftar arasında gidip gelen Yanal, yedek kulübesinde içinde bulunduğu duruma tepki koydu. Yaşanan puan kayıplarının ardından kulüp başkanı Muharrem Usta’dan teknik heyete destek geldi. Trabzonspor Kulübü Başkanı Usta, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı, "Günlük tavırlarla yeteri kadar bedel ödendi. Temel ilkemiz, stratejik iş planıyla sürekli gelişim ve istikrar."

BİR ARAYA GELDİLER

Başakşehir maçının ardından Usta ve yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ile bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı. Başakşehir maçında oyuncu değiştirme sırasında Rodallega ile taraftar arasında gidip gelen Yanal, yedek kulübesinde yaşadıklarıyla ilgili yönetime bilgi verdi. Yanal, yönetime tamamen kazanma isteğinden kaynaklı bir ortamın yaşandığını iletti.

2017 coşkusu yarım kaldı

Ligde oynadığı son 6 maçta 12 puan kaybeden Trabzonspor, Beşiktaş’a 4-3 kaybettiği maçın ardından evinde galibiyet görmedi. Ligin ilk yarısında sıkıntılı dönem geçiren bordo-mavililer, 2017 yılında ligde ilk 10 hafta maç kaybetmedi. 8 galibiyet ve 2 beraberlik alan Karadeniz temsilcisi, ligde Bursaspor’u 2-1, Kasımpaşa, Osmanlıspor, Karabükspor ve Rizespor’u 1-0, Gaziantepspor’u 4-0, Akhisar'ı 3-1 ve Galatasaray’ı 2-0 mağlup ederken, Alanyaspor ile 0-0 ve Konyaspor ile de 1-1 berabere kaldı. Trabzonspor, söz konusu maçların ardından sahasında Beşiktaş’a 4-3 ve Kayserispor’a 3-2 mağlup oldu. Gençlerbirliği ve Başakşehir ile ise golsüz berabere kaldı.

9 hafta sonra koltuğu kaptırdı

Süper Lig’de son 4 maçtır kazanamayan Trabzonspor, yaşadığı puan kayıplarının ardından 6. sıraya indi. Ligin 23. haftasında sahasında Karabükspor’u 1-0 yenen bordo-mavililer, Antalyaspor’un Galatasaray’a 3-2 kaybetmesiyle 5.lik koltuğuna oturmuştu. Başakşehir ile 0-0 berabere kalan Trabzonspor, 9 hafta sonra koltuğunu kaptırmış oldu. Bordo-mavililer, 50 puan ile 6. sırada yer alırken, Antalyaspor ise 52 puan ile 5. sırada bulunuyor.

#​Trabzonspor
#Muharrem Usta
7 yıl önce