|

Usta'dan ultimatom

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, bordo-mavili takımın şu anda istenilen seviyede olmadığını belirterek, ''Tam kapasiteyle oynayacağımız dönemler yakında gelecek. Yarışta olmak istiyorsak artık puan kaybetmemeliyiz. Hafta sonuna kadar bu durumu teknik heyet ve futbolcularla toplantı yapıp konuşacağım'' diyerek teknik ekibe ve futbolculara mesaj verdi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 21/09/2017 Perşembe
Güncelleme: 02:30 - 21/09/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Usta'dan ultimatom
Usta'dan ultimatom

Süper Lig'de geride kalan 5 hafta sonunda topladığı 8 puanla 9. sırada yer alan ve beklenilen galibiyet serisini bir türlü yakalayamayan Trabzonspor'da başkan Muharrem Usta, gündeme dair iddialı açıklamalarda bundu. Yeni sezon için yeni bir takım kurduklarını ve bu takımın her geçen hafta üzerine koyarak istenilen seviyeye geleceğine inandıklarını söyleyenBaşkan Usta, geride kalan maçlarda zaman zaman futbol adına önemli bir oyun sergilediklerine de dikkat çekti. Başkan Muharrem Usta, gelecek haftalarda bordo-mavili takımın performansının yükseleceğini belirterek, ''Tam kapasiteyle oynayacağımız dönemler yakında gelecek. Bizim için geçiş dönemindeki zorlukların aşılması çok önemli. Bunun için de Milli maçlar nedeniyle verilecek aranın işimizi kolaylaştıracağına inanıyorum. Gol atmadığımız maç yok. İlk 5 haftada 3 maçı deplasmanda oynamamız dezavantaj gibi görünse de bunlar kazanabileceğimiz maçlardı ama olmadı. Kazanmayı alışkanlık haline getiren bir takım olmalıyız” ifadelerini kullandı.


5 PUAN FARK OLMAMALI!

Başkan Muharrem Usta, yeni sezonda puan farkının açılmasına engel olacaklarını da söyledi. İlk 5 haftada zirve ile aradaki 5 puanlık farkın beklemediğini kaydeden Usta, "Bize yakışan bir tablo değil. Önümüzde zorlu maçlar var. Yarışta olmak istiyorsak artık puan kaybetmemeliyiz. Farkın daha da açılmasına tahammül edemeyiz. Teknik heyet ve oyuncularımız da bunu farkında. İşler yoluna girecektir. Hafta sonuna kadar bu durumu teknik heyet ve futbolcularımızla oturup konuşacağım" diye konuştu.

  • Onur riske edilmeyecek
  • Bordo-mavili takımda İki kaburga kemiğinin arasında ödem oluşan kaleci Onur Recep Kıvrak'ın Aytemiz Alanyaspor maçında da riske edilmeyeceği öğrenildi. Sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenilen Onur'un sezonun daha yeni başlaması nedeniyle oynatılmayacağı, son kararı ise maç gününde sağlık heyetinin vereceği belirtildi. Trabzonspor'un tecrübeli kalecisi, geçen hafta içinde yaplıan antenmanda sakatlanmış ve Medipol Başakşehir maçına bir gün kala kadrodan çıkartılmıştı. Bordo-mavililerin yıldız golcüsü Burak Yılmaz ise ise dün yapılan idmanda takımdan ayrı çalışmalarını sürdürdü.
Sosyal medya kısıtlaması

Trabzonspor Yönetim Kurulu'nun önceki gün gerçekleştirdiği toplantıda sosyal medya kullanımına kısıtlama getirildiği öğrenildi. Alınan karar sonrasında yöneticilerin kendi alanı dışında sosyal medya hesaplarından açıklama yapmayacağı belirtildi. Başkan Muharrem Usta'nın da bu karara dahil olacağı öğrenildi. Resmi Twitter hesabından zaman zaman paylaşımda bulunan Usta'nın bundan sonraki süreçte açıklamalarını kulübün sitesi aracılığı ile yapacağı kaydedildi.

Üye aidatları için uyarı

Trabzonspor, üye aidatlarının 2 Ekim'e kadar ödenmesi gerektiğini bildirdi. Bordo-mavili kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, tüzük gereği aidat ödemelerinde son günün 30 Eylül olduğu belirtilerek, bu tarihin hafta sonuna denk gelmesi sebebiyle ödemelerin 2 Ekim'e kadar uzatıldığı vurgulandı. Açıklamada, aidat ödemelerinin Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri ve Ziya Bey Tesisleri'nde 2 Ekim Pazartesi günü saat 18.00'de, internet üzerinden yapılacak ödemelerin ise gece yarısı biteceği ifade edildi. Üyelikte iki yılını dolduranların, 2 Ekim'e kadar aidatını yatırdığı takdirde olağan genel kurula katılma hakkı elde edeceği de kaydedildi.

#Trabzonspor
#Muharrem Usta
7 yıl önce