|

Aykut Kocaman'dan üstü kapalı eleştiri

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Vardar maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında yenilen basit gollerle ilgili üstü kapalı bir şekilde kalecileri eleştirdi.

Yeni Şafak
16:28 - 23/08/2017 Çarşamba
Güncelleme: 17:02 - 23/08/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Aykut Kocaman basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Aykut Kocaman basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda deplasmanda 2-0 kaybettiği ilk maçın rövanşında, Makedonya temsilcisi Vardar ile yarın Kadıköy'de karşı karşıya gelecek.

Bu kritik maç öncesi düzenlenen basın toplantısında teknik direktör Aykut Kocaman son dönemde büyük tartışma konusu olan kaleci hatalarıyla ilgili konuştu.

Kocaman'ın üstü kapalı bir şekilde kalecileri eleştirdiği açıklamaları şöyle;
"Neredeyse kalemize atılan her şut gol oldu"
  • "Oyunun içinde bir şeyleri yapmak istersiniz, yapamazsınız ayrı ama son dakikalarda yediğimiz gol yıkıcıydı. Rakip 10 kişiyken uzatmalarda yediğimiz o son golü çıkarmak için büyük çaba göstereceğiz. Yaşadığımız dönem benim için büyük sürpriz değil. Birçok şey değiştirdik, bu dönemin sıkıntısız olacağını düşünmedim. Bu sıkıntısız geçmeyecek dönemde skorlarda iyi olmak, idare etmek beklentilerimiz vardı. Özellikle son 3 maçta bu olmadı. Bize karşı atılan şut 20, kaleyi bulan şut sayısı 8, yediğimiz gol 6. Neredeyse kalemize atılan her şut gol oldu. Ligimizde son 3 seneye baktım, 8'e yakın şuttan 1'i gol oluyor. Kaleyi bulan şutlardan da 3.2 gibi bir ortalama var. İki kalecimiz de Milli Takım'da uzun yıllar görev almış isimler. Hataları tamamen oyuncular üzerinden anlayamayız, veriler öyle değil diyor. Bu hata oranının böyle gitmeyeceği görülüyor."
#Aykut Kocaman
#Fenerbahçe
#Vardar
7 yıl önce
default-profile-img