|

'Üstümü başımı yırtar milli takıma giderim'

Eski milli futbolcu İbrahim Üzülmez, Volkan Demirel'in Fatih Terim'e 'Beni milli takıma çağırma hocam' açıklamalarına karşı, "41 yaşındayım 'bana gel oyna' deseler, üstümü başımı yırtar giderim" dedi.

Yeni Şafak
16:13 - 4/09/2015 Cuma
Güncelleme: 17:00 - 4/09/2015 Cuma
Diğer

A Milli Takımı'n EURO 2016 Elemeleri'nde Letonya ile 1-1 berabere kaldığı maç sonrasında konuşan Fatih Terim, Volkan Demirel'in Kazakistan maçı sonrasında kendisine 'Hocam beni bir daha Milli Takım'a çağırma' dediğini söyledi.



Fanatik'te yer alan haberde, NTVSpor canlı yayına katılan İbrahim Üzülmez bu konuyla ilgili çarpıcı yorumlarda bulundu.



Ay yıldızlı takımın Letonya karşısında iyi oynar gibi görünmesine rağmen son vuruşlarda becerikli olamadığını ve bir bütün içinde hareket edemediğini savunan Üzülmez, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in, "Volkan Demirel bana 'Hocam beni bir daha Milli Takım'a çağırma' dedi" şeklindeki sözlerinin hatırlatılması üzerine şöyle konuştu:



'Milli davet geldiğinde tüylerim diken diken olurdu'

"Ben şu an 41 yaşındayım, 'Bana gel milli takımda oyna' deseler, üstümü başımı yırtar giderim. Beşiktaş'ta oynarken milli takıma davet faksı geldiğinde tüylerim diken diken olurdu. O faksı saklardım. Burada bir milli dava var. Hepimizin bu konuda üzerimize düşeni yapmamız lazım. Benim de, Fatih Terim'in de herkesin eksiği vardır. Herkes her şeyi bilemez. Ama biz ülke olarak her şeyi bilen bir düşünce yapısında olduk."



'Türkiye'nin 1 numarası Volkan'dır'

Sarı-Lacivertli takımın kalecisi Volkan Demirel'i değerlendiren eski futbolcu, "Volkan, Fenerbahçe'nin ve A Milli Takım'ın 1 numaralı kalecisidir. Bu kaleciyi niye kazanamıyoruz? Halen milli takımda oynayan kalecilere de saygı duyuyorum. Ama Volkan Demirel başka. Burada asıl olan milli takım ise, Türkiye ise ne olursa olsun benim orada bulunmam lazım. Hatam varsa özür dilerim ama milli takım oyuncusuna da maçtan önce kimsenin küfür etme hakkı yok" şeklinde yorumda bulundu.

#ibrahim üzülmez
#volkan demirel
#a milli futbol takımı
#fatih terim
9 yıl önce