|

Uygar Mert ve Hakan Çinemre Eskişehirspor'a gidiyor

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de 2 ayrılık birden gerçekleşiyor. Sarı lacivertlilerin iki genç oyuncusu Uygar Mert Zeybek ve Hakan Çinemre'nin bu sezon PTT 1.Lig'de mücadele edeceği ifade edildi.

Yeni Şafak
12:56 - 30/06/2016 Perşembe
Güncelleme: 14:06 - 30/06/2016 Perşembe
Yeni Şafak
Fenerbahçe'nin genç oyuncuları Hakan Çinemre ve Uygar Mert'in Eskişehirspor'a transfer olacağı belirtildi.
Fenerbahçe'nin genç oyuncuları Hakan Çinemre ve Uygar Mert'in Eskişehirspor'a transfer olacağı belirtildi.

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de iki genç oyuncu, Uygar Mert Zeybek ve Hakan Çinemre, Eskişehirspor'a transfer oluyor. Gelecek sezon PTT 1.Lig'de mücadele edecek olan Eskişehirspor'un sarı lacivertlilerle iki oyuncunun transferi için el sıkıştığı belirtildi.



Bilindiği üzere Fenerbahçe Kulübü, önceki günlerde Hakan Çinemre'nin sözleşmesini 2018, Uygar Mert'in sözleşmesini ise 2020 yılına kadar uzatmıştı. İki oyuncunun da gelecek sezon kiralık olarak Eskişehirspor'da forma giyeceği belirtildi. Takımdaki stoper eksikliği sebebiyle Hakan Çinemre ve orta sahadaki derinlik açısında Uygar Mert'in takımda kalacağı belirtiliyordu. Yaşanan bu gelişme taraftarlar arasında sürpriz olarak yorumlandı.



Boffin iddiaları sürüyor

  • Volkan Demirel'e alternatif bir kaleci arayan Fenerbahçe, önceki günlerde Boffin'e teklif yapmış ancak bu teklif kabul edilmemişti. Uygar Mert Zeybek ve Hakan Çinemre'nin Eskişehirspor'a transferi sonrası Boffin ile ilgili iddialar tekrar ortaya çıktı. İddiaya göre sarı lacivertliler Boffin'in transferi için bir miktar para ve iki genç oyuncusunu Eskişehirspor'a kiralık verecek.



#Uygar Mert
#Hakan Çinemre
#Fenerbahçe
#Eskişehirspor
#Boffin
8 yıl önce