|

'Üzülmez futbolcunun dilinden anlıyor'

Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısında 3'te 3 yapan Gençlerbirliği'nin kaptanı Ahmet Çalık, bu başarıda teknik direktör İbrahim Üzülmez'in önemli paya sahip olduğunu ve futbolcularla diyoloğunun çok iyi olduğunu ifade etti.

Yeni Şafak
13:28 - 11/02/2016 Perşembe
Güncelleme: 11:39 - 11/02/2016 Perşembe
AA

Genç teknik adam İbrahim Üzülmez yönetiminde adeta kimlik değiştiren başkent ekibinin kaptanı Ahmet, bu süreci değerlendirdi.



Üzülmez'in "başarıya aç" bir teknik adam olduğuna dikkati çeken milli stoper, "Çalışmayı çok seviyor. Bence en önemlisi futbolcunun dilinden anlıyor. Çok iyi bir diyaloğumuz var" dedi. Ahmet, yeni teknik direktörlerinin takıma ilk olarak öz güven kazandırdığını vurgulayarak, "Yaptığımız toplantılarda, gol yediğimizde herkesin kafasının öne düştüğünü ve mental olarak güçsüz olduğumuzu söyledi. İlk önce bize bunu aşıladı" ifadelerini kullandı.



Devre arasında takıma katılan tecrübeli futbolcuların da başarıda rol oynadığına işaret eden 21 yaşındaki savunma oyuncusu, sözlerini şöyle sürdürdü:



'Takımdaşlık oluştu'

"Ara transferde gelen Hleb, Selçuk Şahin ve Hakan Aslantaş gibi tecrübeli oyuncular takıma sahip çıkıyor. Onların gelişi de bu mental sorunu atlatmamıza yardımcı oldu. 3'te 3 yapmamızı kimse beklemiyordu ama biz kendi aramızda buna inanıyorduk. Aramızda takımdaşlık oluştu. Antrenmanlar çok güzel gidiyor. Bunlar başarıyı getiren unsurlar" diye konuştu.







#Ahmet Çalık
#İbrahim Üzülmez
#Gençlerbirliği'
8 yıl önce